STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Ο Φάμπρι στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Μπέμπεκ στο Χαριλάου!

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα βρεθούν στα εξ αναβολής ντέρμπι της 6ης και 8ης αγωνιστικής της Super League 1, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό και Άρη - ΑΕΚ!
Super League 1: Ο Φάμπρι στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Μπέμπεκ στο Χαριλάου!

Τους διαιτητές του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ, για τις εξ’ αναβολής αναμετρήσεις της Super League 1 ανακοίνωσε η ΚΕΔ

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη 13/1 (19:30) τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κυρίαρχος του αγώνα θα είναι ο Μίκαελ Φάμπρι (Ιταλία), ο οποίος ανήκει στη 2η κατηγορία της UEFA (δύο κάτω από την Elite).

Ο Ιταλός σίγουρα θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει στο ντέρμπι.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάουρο Βινέντσι, Τσιτσέρο Αλεσαντρόλο, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Γκαλβαρέσε Τζιανπάολο, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον ίδιο τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Τον αγώνα του Ατρομήτου με τη Λαμία θα διευθύνει ο διεθνής Φωτιάς με βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Σινιοράκη, 4ο τον Βρέσκα και στο VAR τους Ευαγγέλου, Απτόσογλου.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ (19:30), ορίστηκε ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική της Super League.

O Κροάτης είχε σφυρίξει και τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό (28/11, 1-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ είχε διαιτητεύσει και στον θρίαμβο του Άρη στη Μαδρίτη (2010-11) με τη νίκη 3-2 επί της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Βοηθοί του 43χρονου διεθνούς διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του, Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα.

Στο VAR θα είναι ο επίσης Κροάτης Γκόραν Γκαμπρίλο, βοηθός του ο Πολυχρόνης Κωσταρας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος διαιτητής ο Θανάσης Τζήλος και παρατηρητής ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Περισσότερα από μία κίνηση!

ΑΕΚ: Η αλήθεια για τον Σωκράτη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 1: Ο Φάμπρι στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Μπέμπεκ στο Χαριλάου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.