SPORTIME BET

Το SportimeBet (18/5) ψηφίζει Μουρίνιο!

Το πληρέστατο στοιχηματικό ένθετο, δέκα σελίδων, κυκλοφορεί την Παρασκευή (18/5) δωρεάν μαζί με το Sportime.
Το SportimeBet (18/5) ψηφίζει Μουρίνιο!

Έχετε κοιτάξει καθόλου τα τελευταία πρωτοσέλιδα του SportimeBet; Ρίξτε μια ματιά αριστερά. Συνέπεια. Εννιά στη σειρά παρακαλώ μετά και την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με πρώτο σκόρερ του τελικού τον Γκριεζμάν! Έμπνευση που βγήκε.

Όλοι οι οιωνοί είναι με το μέρος μας για να πιάσουμε το… 10 το καλό! Το βασικό μας ποντάρισμα είναι η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι και έρχεται από τη στήλη ακατέργαστα διαμάντια του Γεράσιμου Μανωλίδη.

Σε δύο σημεία πολύ υψηλών αποδόσεων έχει καταλήξει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης.

Πλήρεις αναλύσεις για την τελευταία αγωνιστική σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, από τους Παναγιώτη Γκαραγκάνη, Σπύρο Γιαννόπουλο και Γιώργο Καραχάλιο αντίστοιχα.

Η στοιχηματική ομάδα του www.sportbet.gr και ο Νίκος Σκαρής δίνουν τις δικές τους εκτιμήσεις.

Προτάσεις για το Final4 από τον Γιώργο Σινάπη.

Η νέα στήλη που συναντάμε καθημερινά στο Sportime, το BetMarket ήρθε για να μείνει. Αγορές με βάση τους τζίρους, έξυπνα σημεία και η βόμβα της ημέρας!

Και φυσικά από τη στιγμή που μιλάμε για το 10 το καλό, δεν θα μπορούσε να λείπει το δικό μας, ο Χοσέ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το SportimeBet (18/5) ψηφίζει Μουρίνιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.