ΟΦΗ

Σεμέντο: Το ντεφορμάρισμα φέρνει πρόβλημα

Μακριά από τον καλό του εαυτό έχει μείνει εδώ και καιρό ο Σεμέντο, που δεν έχει βοηθήσει τον ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Πορτογάλος έχει να σκοράρει από τις 30/11 και το 1-0 με την ΑΕΚ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 1:...
Σεμέντο: Το ντεφορμάρισμα φέρνει πρόβλημα

Μακριά από τον καλό του εαυτό έχει μείνει εδώ και καιρό ο Σεμέντο, που δεν έχει βοηθήσει τον ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Πορτογάλος έχει να σκοράρει από τις 30/11 και το 1-0 με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 1: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Εφεξής, 9 αγώνες (εκ των οποίων 7 90λεπτα) που έχει αγωνιστεί δεν έχει «ματώσει» δίχτυα. Μήτε καν να μοιράσει ασίστ.

Η ιστορία δεν αλλάζει για τον Σεμέντο. Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, αλλά με το ντεφορμάρισμά του χάνει το δικαίωμα να κερδίσει σε πώληση άνω του 1,5 μυρίου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεμέντο: Το ντεφορμάρισμα φέρνει πρόβλημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.