ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ: Ανακοίνωσε Όντεγκααρντ από τη Ρεάλ

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ αποτελεί και επίσημα παίκτη της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν το δανεισμό του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ αποτελεί με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να τον δανείζονται από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νορβηγός άσος επέλεξε τους «κανονιέρηδες» προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να...
Άρσεναλ: Ανακοίνωσε Όντεγκααρντ από τη Ρεάλ

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ αποτελεί και επίσημα παίκτη της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν το δανεισμό του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ αποτελεί με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να τον δανείζονται από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νορβηγός άσος επέλεξε τους «κανονιέρηδες» προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Άλλωστε ο τεχνικός της ομάδας, Αρτέτα, αναζητούσε ένα δημιουργικό και τεχνίτη παίκτη για την μεσοεπιθετική γραμμή.

«Είναι τρομερό που θα έχουμε τον Μάρτιν μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι ένας παίκτης που όλοι ξέρουμε πολύ καλά και παρόλο που είναι πολύ νέος, παίζει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και χρόνια. Θα προσφέρει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση της ομάδας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον συμπεριλάβουμε στα πλάνα μας μέχρι τον Μάιο», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πανό στο Καραϊσκάκη – «Εξαφάνιση ηλικιωμένου Ρώσου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρσεναλ: Ανακοίνωσε Όντεγκααρντ από τη Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.