ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετανάστης στον Έβρο: «Οι γαμ…. Έλληνες δεν μας ανοίγουν τα σύνορα»! (vid)

Αντιδράσεις προκαλεί βίντεο που δείχνει μετανάστη ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στα σύνορα του Έβρου και μιλά υβριστικά για τους Έλληνες.
Μετανάστης στον Έβρο: «Οι γαμ…. Έλληνες δεν μας ανοίγουν τα σύνορα»! (vid)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο μετανάστης εμφανίζεται να καταφέρεται με υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την Ελλάδα.

Την ώρα που χιλιάδες μετανάστες (οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι πρόσφυγες) βρίσκονται στα έξω από τα τουρκικά σύνορα στον Έβρο και επιχειρούν να εισβάλλουν στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: 9.972 μετανάστες επιχείρησαν να εισβάλλουν στην Ελλάδα σε μια μέρα! (vid)

Στο επίμαχο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φέρεται να έχει τραβηχτεί στον Έβρο, ο εν λόγω μετανάστης λέει σε σπαστά ελληνικά:

«Οι γαμ…νοι Έλληνες δεν μας ανοίγουν τα σύνορα, για ποιο λόγο δεν ξέρω. Κοιτάξτε τι μας έχουν κάνει. Να σας ενημερώσουμε ότι θα περάσουμε τα σύνορα και όλα θα πάνε καλά. Θέλουν, δεν θέλουν θα τους γαμ…με»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετανάστης στον Έβρο: «Οι γαμ…. Έλληνες δεν μας ανοίγουν τα σύνορα»! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.