ΑΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΗΣτος: Πλέον ο Άρης προκαλεί φόβο – Με Μήτρογλου άντε πιάστε τον!

ΑΡΗΣτος: Ένας ΑΡΗΣ δυνατός που μάλιστα ενισχύθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τον Νικόλα Ιωάννου και τον μεγάλο Κώστα Μήτρογλου.
ΑΡΗΣτος: Πλέον ο Άρης προκαλεί φόβο – Με Μήτρογλου άντε πιάστε τον!

ΑΡΗΣτος: Μετά από 19 αγώνες μόνος δεύτερος ο ΑΡΗΣ στον βαθμολογικό πίνακα κοιτάζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣτος: Ένας ΑΡΗΣ δυνατός που μάλιστα ενισχύθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τον Νικόλα Ιωάννου και τον μεγάλο Κώστα Μήτρογλου.

Ο πρώτος, αν και αμυντικός ήδη σκόραρε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και γενικά δείχνει ότι είναι πολύ καλός παίχτης και ο δεύτερος που υπέγραψε προχθές είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση των κίτρινων!

Είναι πολύ πιθανό αυτές οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου να μην είναι και οι τελευταίες. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι διατεθειμένος να πάρει άλλο έναν σίγουρα ή ακόμη και δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν ακόμη πιο ισχυρό τον «Θεό του πολέμου»!

Προχθές, λοιπόν, σε ένα παιχνίδι καρμπόν μ’ αυτό της Ριζούπολης ο ΑΡΗΣ έκανε πάλι αυτό που έπρεπε, νίκησε, πήρε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει δυνατά στο πρωτάθλημα.

Η ανωτερότητα του ΑΡΗ ήταν εμφανής σε όλο το ενενηντάλεπτο απέναντι σε μια ομάδα, που δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να πάρει κάτι παραπάνω απ’ το να φύγει με μια τιμητική ήττα.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου εκτός απ’ το γκολ του Ροζ, το οποίο τελικά έκρινε το αποτέλεσμα, είχαν πάλι αρκετές κλασικές ευκαιρίες να βάλουν κι άλλα γκολ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στην επανάληψη.

Το αξιοσημείωτο, δεν είναι ότι η ομάδα κέρδισε τη Λάρισα ούτε ότι σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μαζί μ’ αυτό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, αλλά ότι δεν άφησε τους αντιπάλους της να της κάνουν ούτε μια ευκαιρία!

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία στα τελευταία παιχνίδια είναι κάτι που ικανοποιεί τους πάντες και στην ουσία βοηθάει τα μέγιστα στη συγκομιδή βαθμών.

Τελευταία έτσι πως αγωνίζεται η ομάδα, σου δίνει την αίσθηση ότι όταν προηγηθεί στο σκορ θα πάρει τη νίκη γιατί είναι πολύ σοβαρή και προσεκτική στην άμυνα και στη διαχείριση του παιχνιδιού. Ελέγχει το παιχνίδι έχοντας τη κατοχή της μπάλας και δεν χαλαρώνει στιγμή.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού με την ΑΕΛ είναι ότι η Λάρισα πάρα το ότι ήταν πίσω στο σκορ έδειχνε ότι περισσότερο την ένοιαζε να μη δεχθεί κι άλλα γκολ πάρα να ισοφαρίσει! Αυτό δείχνει ότι ίσως ο ΑΡΗΣ προκαλεί πλέον «φόβο» στους αντιπάλους του. Είναι τόσο δυνατός και επικίνδυνος που αν τον αντιμετωπίσει κάποιος ανοιχτά, κινδυνεύει με μεγάλη σε έκταση ήττα.

Ακόμη και η ΑΕΚ και κυρίως ο Παναθηναϊκός παίξανε πολύ «κλειστά» κυρίως ο δεύτερος, και έτσι «έκλεψαν» το παιχνίδι στο Βικελίδης!

Όλα αυτά πριν έρθει στην ομάδα ο μεγάλος ποδοσφαιριστής και δεινός σκόρερ ο Κώστας Μήτρογλου! Δε ξέρουμε πόσο «κλειστά» ακόμη από δω και πέρα θα αντιμετωπίζουν τον ΑΡΗ οι αντίπαλοι του!

Όταν σε μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ, που παίζει κυριαρχικό, επιθετικό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, πολλές τελικές, με γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές, προστίθεται ένας μεγάλος σκόρερ σαν τον Κώστα Μήτρογλου που μπορεί άμεσα να βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα, τότε μόνο καλύτερα μπορεί να πάει και να προβληματίσει ακόμη πιο πολύ τους ανταγωνιστές της.

Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής στην ομάδα.

Τίποτε όμως δεν είναι δεδομένο αν δεν συνεχίσει έτσι στον ίδιο ρυθμό με σοβαρότητα και καθαρό μυαλό στη συνέχεια της σεζόν.

Γι’ αυτό υπάρχει ένας σοβαρός προπονητής ο Άκης Μάντζιος που είναι χαμηλών τόνων και κρατάει τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση.

Ένα ένα, λοιπόν, τα παιχνίδια και στο τέλος ο απολογισμός!

Είναι λογικό, όμως, οι οπαδοί του «Θεού του πολέμου» να ονειρεύονται και να είναι αισιόδοξοι για το καλύτερο δυνατό!

Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι πολύ δύσκολο να το διεκδικήσει φέτος η ομάδα, το κύπελλο όμως και η δεύτερη θέση κυρίως για λόγους γοήτρου είναι εφικτοί στόχοι! Αξίζει η ομάδα να τους κατακτήσει και μπορεί!

Με τιμή,
ΑΡΗΣτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΡΗΣτος: Πλέον ο Άρης προκαλεί φόβο – Με Μήτρογλου άντε πιάστε τον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.