ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ραφίνια… (vid)

Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο μπακ για το μέλλον του...
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ραφίνια… (vid)

Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με τον Ραφίνια, καθώς ο Ολυμπιακός είχε επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός την Κυριακή με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για τη Super League 1.

Μία απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς η οποία «φούντωσε» τα σενάρια αποχώρησής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν επαφές με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να λυθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών. Έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις και όλα δείχνουν πως ο Ραφίνια πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν.

Το θέμα του Ραφίνια ήταν κάτι το οποίο συζητιόταν αρκετό καιρό τώρα.

Μάλιστα τα Μέσα της Βραζιλίας επέμεναν όλο αυτόν τον καιρό, πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, παρά τις δηλώσεις του ίδιου ότι δεν θέλει να φύγει. Μετά όμως από τις χθεσινές εξελίξεις, όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Όλα αυτά σε συνδυασμό και με την άφιξη του Κένι Λαλά, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Γάλλος με το που ανακοινωθεί θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως ακριβώς, δηλαδή, έγινε με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο οποίος αμέσως πήρε φανέλα βασικού στην ομάδα.

Έφτασε ο Λαλά – «Aνυπομονώ για τη νέα μου καριέρα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ραφίνια… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.