ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: «Υπήρχαν εντάσεις, οι παίκτες να μιλούν στο γήπεδο»

Ότι τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο κόκκινο είναι γνωστό και καταγεγραμμένο. Επειδή, όμως, όλο αυτό σηκώθηκε αρκετά τελευταία, ο Λάζλο Μπόλονι θέλησε να τοποθετηθεί. Μέσω της εβδομαδιαίας συνέντευξής του στη Nova παραδέχτηκε πως υπήρχαν εντάσεις. Ωστόσο, σημείωσε πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι προτροπές προς τους ποδοσφαιριστές. Το μήνυμα...
Μπόλονι: «Υπήρχαν εντάσεις, οι παίκτες να μιλούν στο γήπεδο»

Ότι τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο κόκκινο είναι γνωστό και καταγεγραμμένο. Επειδή, όμως, όλο αυτό σηκώθηκε αρκετά τελευταία, ο Λάζλο Μπόλονι θέλησε να τοποθετηθεί. Μέσω της εβδομαδιαίας συνέντευξής του στη Nova παραδέχτηκε πως υπήρχαν εντάσεις. Ωστόσο, σημείωσε πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι προτροπές προς τους ποδοσφαιριστές. Το μήνυμα που εστάλη σε εκείνους ήταν πως πρέπει να μιλούν στο γήπεδο. Προσπάθησε, μάλιστα, να… συμμαζέψει και τα ασυμμάζευτα λέγοντας πως ήταν δύσκολο να μάθει γρήγορα όλα τα ονόματα και γι’ αυτό έκανε λάθη. Ο Μπόλονι, πάντως, έκανε λάθη στα ονόματα των παικτών (Ελλήνων και ξένων) ακόμη και πολύ αργότερα.

Όσα είπε: «Στο σύντομο διάστημα που πέρασε υπήρξαν κάποιες εντάσεις. Εγιναν οι αλλαγές στο ιατρικό τιμ, έγιναν και μεταγραφές… Κατά τη γνώμη μου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες σκέψεις, όχι σωστές. Μερικές φορές γράφηκαν πράγματα που ξεπέρασαν κάποια πραγματικότητα. Οτιδήποτε πρόβλημα υπήρχε, έχει εντελώς καλυφθεί. Έχει εντελώς φτιαχτεί. Έχω δύο μηνύματα σχετικά με αυτό: Το πρώτο είναι πως οι παίκτες μιλούν στον αγωνιστικό χώρο και εκεί πρέπει να μιλάνε. Στον αγωνιστικό χώρο. Το δεύτερο είναι πως όταν φτάνεις σε μια ξένη χώρα και όταν έχεις ένα πρόβλημα με τη γλώσσα… δεν ξέρω τα ελληνικά. Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να μάθεις 80 ονόματα. Όνομα και επώνυμο. Μπορεί να κάνεις λάθη. Θέλω αυτό να είναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα, το πώς θα προφέρω τα ελληνικά ονόματα».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπόλονι: «Υπήρχαν εντάσεις, οι παίκτες να μιλούν στο γήπεδο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.