MEDIA

Survivor διαρροή spoiler 7/2: Ποιος έχει προβάδισμα νίκης για το έπαθλο της Κυριακής; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;

Μια πρώτη πληροφορία για τον νικητή στο αγώνισμα επάθλου της Κυριακής. Μικρό spoiler με επιφύλαξη.
Survivor διαρροή spoiler 7/2: Ποιος έχει προβάδισμα νίκης για το έπαθλο της Κυριακής; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;

Survivor διαρροή spoiler 7/2: Μια πρώτη πληροφορία για τον νικητή στο αγώνισμα επάθλου της Κυριακής. Μικρό spoiler με επιφύλαξη.

Survivor διαρροή spoiler 7/2

Survivor διαρροή spoiler 7/2: Δεν υπάρχει ούτε μία φορά που να σας έχω πει… μισή αλήθεια για το Survivor. Η σχέση μας είναι καθαρή. Δεν τζογάρουμε. Ούτε καν. Ο,τι μαθαίνουμε το λέμε και μάλιστα real time. Αυτή τη φορά έχουμε ένα… μίνι σπόιλερ. Μίνι.

Θα το πούμε με επιφύλαξη. Δεν έχουμε ακόμα οριστική πληροφόρηση, ούτε συγκεκριμένη ενημέρωση. Πολλές φορές καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα από περιφερειακές συζητήσεις που κάνουμε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε απόλυτοι σε όσα λέμε. Ειδικά αν δεν έχουμε πάρει το τελικό «οκ» για όσα έχουμε να δημοσιεύσουμε.

Μη σας κουράζω με αοριστολογίες. Δεν είναι εκεί το θέμα. Εξάλλου εγώ σας είπα πως πλέον τα στατιστικά του Survivor δεν είναι ευνοϊκά για τους κόκκινους από εδώ και πέρα. Μετά την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου οι μπλε θα δυναμώσουν. Η ομάδα που διάλεξε ο Τζέημς Καφετζής ας μην ξεχνάμε πως προηγείται με 9-2 στις νίκες.

Έλα που όμως οι παίκτες που διάλεξε ο Γιώργος Κοψιδάς έχουν πάρει τα πάνω τους. Το κακό κλίμα που υπάρχει με την Ελευθερία Ελευθερίου να είναι σε απομόνωση, έχει επηρεάσει κάπως την κατάσταση. Κι επειδή πήρε το μάτι μας το είδους αγώνισμα θα έχουμε την Κυριακή, οι κόκκινοι μάλλον έχουν προβάδισμα.

Ας μην ξεχνάμε και ποιοι είναι πραγματικά οι παίκτες στο Survivor. Πλακίτσα, ωραίο χιουμοριστικό θέμα. Ας μην ξεχνάμε ήθελα να πω πως ήταν να μη γίνει η αρχή. Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι το οριστικό της Κυριακής. Ωστόσο, σας το λέω. Αυτή τη φορά μην το δένετε. Αλλά είναι ένα πρώτο spoilerάκι… Θα μου πείτε πέφτω έξω και σε αυτά; Όχι…

Ασφαλώς και θα έχουμε και οριστικές ενημερώσεις. Μείνετε ήσυχοι.

Δείτε το ρεπορτάζ με τη δίαιτα του Survivor. Κάποιοι παίκτες έχασαν κιλά, αρκετά…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor διαρροή spoiler 7/2: Ποιος έχει προβάδισμα νίκης για το έπαθλο της Κυριακής; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!