ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο»

Ανακοίνωση για τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο»

Αιχμηρή ανακοίνωση για την Κυβέρνηση και τις αποφάσεις που παίρνει, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει κριτική στις αποφάσεις της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, τονίζοντας πως «έχει χάσει κάθε έλεγχο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στα μέτρα που έχει προτείνει και δεν τα έχει λάβει υπόψιν η κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε «αμήχανο παρατηρητή μίας κοινωνίας σε απόγνωση» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση συνεχίζει στο δρόμο της αποτυχίας και πια έχει χάσει κάθε έλεγχο. Μήνες τώρα ζητάμε να λάβουν ουσιαστικά μέτρα περιορισμού της πανδημίας.

Ζητήσαμε και ζητάμε μαζικά δωρεάν τεστ, μέτρα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα Μέσα Μεταφοράς, εκτεταμένους ελέγχους στους εργασιακούς χώρους όπου συγκεντρώνονται μεγάλος αριθμός πολιτών. Δεν το έκαναν. Ζητήσαμε και ζητάμε το απαραίτητο άνοιγμα των σχολείων να γίνει αυτή τη φορά με λιγότερα παιδιά στις τάξεις και συνεχείς ελέγχους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για να μην γίνουν οι σχολικές μονάδες εστίες μετάδοσης. Δεν το έκαναν.

Το τρίτο κύμα είναι προ των πυλών και ο κ. Μητσοτάκης μετά το αποτυχημένο άνοιξε κλείσε της αγοράς εξελίσσεται σε αμήχανο παρατηρητή μιας κοινωνίας σε απόγνωση. Πληρώσαμε τις αντιφάσεις τους. Να μην πληρώσουμε άλλο την ανικανότητα τους.​

Κορονοϊός – Νίκος Χαρδαλιάς: «Κάντε υπομονή για τον αθλητισμό»! Θράσος… το λιγότερο! Κοροϊδευόμαστε…

Δικαστήρια Ευελπίδων: Έκρηξη βόμβας μολότοφ στον εξωτερικό χώρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.