ΑΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΗΣτος: Στο «Βικελίδης» θα είναι διαφορετικά για τον Ολυμπιακό

ΑΡΗΣτος: Με ένα σκορ που του δίνει καλές πιθανότητες για πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας έφυγε ο ΑΡΗΣ απ' το «Γ.Καραϊσκάκης».
ΑΡΗΣτος: Στο «Βικελίδης» θα είναι διαφορετικά για τον Ολυμπιακό

ΑΡΗΣτος: Με ένα σκορ που του δίνει καλές πιθανότητες για πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας έφυγε ο ΑΡΗΣ απ’ το «Γ.Καραϊσκάκης».

ΑΡΗΣτος: Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ απ’ τα αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό που σκόραρε πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και πατήσουν οι παίκτες των δύο ομάδων το χόρτο. Η αντίδραση των παικτών του Άκη Μάντζιου ήταν άμεση και δύο μόλις λεπτά αργότερα πέτυχαν την ισοφάριση.

Πάλι όμως σχετικά γρήγορα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ένα σκορ που δεν άλλαξε ως το τέλος.

Ο ΑΡΗΣ φάνηκε κουρασμένος, δεν είχε τη φρεσκάδα των δύο προηγούμενων παιχνιδιών του, ίσως δικαιολογημένα, αφού μετά απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια και ειδικά μετά απ’ το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, δεν είχε καθόλου χρόνο ούτε να ξεκουραστεί ούτε να προετοιμαστεί όπως θα ήθελε για το δύσκολο ματς με τον πανίσχυρο Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στο πρώτο τέταρτο δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δέχτηκε τα δύο γκολ από μια ομάδα που αν δεν είσαι πάρα πολύ προσεκτικός το πιθανότερο είναι να το πληρώσεις.

Ευτυχώς όμως το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο ΑΡΗΣ είναι πολύ σημαντικό και κάνει τη πρόκριση πολύ πιο εφικτή.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν μετά το μέτριο ξεκίνημα, στη συνέχεια είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας ισορρόπησε το παιχνίδι, δεν μπόρεσε να βάλει κι άλλο γκολ σε μια δυο καλές φάσεις που είχε και απλά κράτησε σχετικά άνετα τον Ολυμπιακό μακριά απ’ την εστία του Κουέστα.

Είχε φυσικά κι ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες του αλλά δεν είχε καμία κλασική μεγάλη φάση.

Το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου λοιπόν ανάμεσα στις δύο καλύτερες αυτή την εποχή ελληνικές ομάδες τελείωσε, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς που θα λυθούν στο Κλ. Βικελίδης.

Εκεί θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει δύσκολα ματς σ Ελλάδα και Ευρώπη και ο ΑΡΗΣ θα είναι πιο ξεκούραστος, πιο έτοιμος, πιο συγκεντρωμένος και ίσως πιο πλήρης. Στο Καραϊσκάκης δεν είχε εκτός των άλλων τον Ματέο Γκαρσία που στα τελευταία παιχνίδια ήταν απ’ τους κορυφαίους παίχτες της ομάδας και στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα.

Επίσης σε 25 περίπου μέρες που θα γίνει ο επαναληπτικός θα ‘χουν προσαρμοστεί και θα είναι πιο έτοιμοι για να βοηθήσουν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Φελίπε Μπρούνο.

Σίγουρα ακόμη φαβορί για τη πρόκριση δεν είναι ο ΑΡΗΣ, αλλά ούτε ο Ολυμπιακός με το 2-1 έχει εξασφαλίσει τίποτε, εκτός από ένα μικρό προβάδισμα. Όλα μπορούν να συμβούν!

Τώρα αυτό που προέχει είναι η ξεκούραση των παικτών, όσο αυτή είναι δυνατόν να γίνει μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Και επειδή δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι ή ομάδα πρέπει να είναι πολύ σοβαρή και να κάνει το αυτονόητο.

Η ομάδα σε 35 μέρες έδωσε 11 παιχνίδια δύσκολα, παιχνίδια σε πολύ κακούς αγωνιστικούς χώρους, με κακές καιρικές συνθήκες, παιχνίδια ντέρμπι, χωρίς ανάσα. Μέχρι εδώ τα πάει υπέροχα!

Βρίσκεται στη δεύτερη θέση και έχει καλές πιθανότητες για πρόκριση στους 4 του κυπέλλου.

Προέχει τώρα φυσικά η νίκη του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο Βικελίδης για να κρατηθούν τα κεκτημένα που με τόσο κόπο κατάφερε μέχρι σήμερα η ομάδα.

Απο ‘κει και πέρα όλα θα είναι ακόμη πιο εύκολα και ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ του ΑΡΗ.

Εναν ΆΡΗ που χαίρεσαι να τον βλέπεις, έναν ΆΡΗ που θέλουν να τον βλέπουν όλοι, φίλοι κι εχθροί ο καθένας για τους δικούς του λόγους, έναν Άρη που βάσει λογικής και της ποιότητας που έχει θα συνεχίσει και θα τελειώσει με επιτυχία τη σεζόν.

Με τιμή,
ΑΡΗΣτος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΡΗΣτος: Στο «Βικελίδης» θα είναι διαφορετικά για τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.