ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: «Το συμβόλαιο του Αλάμπα είναι εδώ και τον περιμένει»

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι το φαβορί για την απόκτηση του Αυστριακού αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, Νταβίντ Αλάμπα και το δείχνει με κάθε τρόπο.
Ρεάλ Μαδρίτης: «Το συμβόλαιο του Αλάμπα είναι εδώ και τον περιμένει»

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι το φαβορί για την απόκτηση του Αυστριακού αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, Νταβίντ Αλάμπα και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ρεάλ Μαδρίτης:

Παρελθόν από τις τάξει της Μπάγερν, θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Η Ρεάλ είναι εδώ και καιρό γνωστό, ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αυστριακό αμυντικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «MARCA», το μόνο το που απομένει είναι ο παίκτης να μεταβεί στην Ισπανία και να υπογράψει το νέο του σηυμβόλαιο , το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 με τις ετησιες απολαβές του να ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «μερένγκες» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, με τον 28χρονο άσο. Μάλιστα σε μία από τις τελευταίες συνομιλίες τους του είπαν χαρακτηριστικά: «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Το συμβόλαιό σου είναι εδώ και σε περιμένει. Έλα να το υπογράψεις για να βγουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις».

Mπάγερν: O Ουπαμεκανό θα είναι ο αντί-Αλάμπα

Στο ρόστερ της επόμενης περιόδου δεν θα υπάρχει ο Νταβίντ Αλάμπα που έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Την θέση του θα πάρει ο Νταγιό Ουπακεκανό που αφήνει την Λειψία για το Μόναχο.

Η Μπάγερν για να κάνει δικό της τον Γάλλο στόπερ, φαίνεται να… κέρδισε στην διεκδίκηση του, την Τσέλσι αλλά και την Λίβερπουλ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη. Ξέραμε πως είχαμε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό. Παρουσιάσαμε στον παίκτη το όραμά μας για την καριέρα του στην Μπάγερν», τόνισε με δηλώσεις του στην “Bild” ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, η ομάδα του Μονάχου θα καταβάλλει στην Λειψία το ποσό που όριζε η ρήτρα του συμβολαίου του Ουπαμεκανό, που είναι ύψους 42.500.000 ευρώ.

Πλέον σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι κόκκινοι του Μέρσεϊσαϊντ και οι μπλε του Λονδίνου θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους έναν συμπαίκτη του στην Λειψία, τον Ιμπραχίμα Κονατέ.

Πάντως στο παιχνίδι της διεκδίκησης του συγκεκριμένου παίκτη αναμένεται να μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ Μαδρίτης: «Το συμβόλαιο του Αλάμπα είναι εδώ και τον περιμένει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.