MEDIA

Survivor διαρροή spoiler 14/2: ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ! Τι κάνουν μπλε και κόκκινοι σε run και στόχο. Ανάλυση για όλα! Superstar Τζέημς Καφετζής!

Στατιστικά άλλου επιπέδου. Με αναλυτικές λεπτομέρειες για όλα. Στόχους και τρέξιμο. Χρόνοι και ποσοστά επιτυχίας. Για κάθε παίκτη.
Survivor διαρροή spoiler 14/2: ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ! Τι κάνουν μπλε και κόκκινοι σε run και στόχο. Ανάλυση για όλα! Superstar Τζέημς Καφετζής!

Survivor διαρροή spoiler 14/2: Στατιστικά άλλου επιπέδου. Με αναλυτικές λεπτομέρειες για όλα. Στόχους και τρέξιμο. Χρόνοι και ποσοστά επιτυχίας. Για κάθε παίκτη.

Survivor διαρροή spoiler 14/2

Survivor διαρροή spoiler 14/2: Εντάξει. Ξεφεύγουμε. Το πάμε αλλού. Δεν έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Είμαστε σε άλλη διάσταση. Στην κυριολεξία. Έχουμε τα πάντα όλα για το Survivor. Πάει και τελείωσε. Δεν μπορούμε να το πούμε αλλιώς. Δηλαδή και πως αλλιώς να το πούμε.

Συνεχώς έχουμε στατιστικά και πλήρεις ενημερώσεις για όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor. Για όλα. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό κομμάτι ανάλυσης στατιστικών και δεδομένων για όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ο Γιώργος Πρίτσος το ετοίμασε για εσάς. Πριν το δείτε, τσεκάρετε και τις ευχές των παικτών του Survivor για τον Άγιο Βαλεντίνο.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ SURVIVOR

Σήμερα θα δούμε 2 ειδικές στήλες που μόνο μέσα από το Sportime θα βρείτε.

Η 1η αφορά πόσες νίκες έχει ο κάθε παίκτης σε στόχο και τι ποσοστό.

Η 2η αφορά πόσο γρήγορος είναι ο κάθε παίκτης στα run της πίστας.


Όπως βλέπουμε και στον πινάκα ο Τζέημς Καφετζής αγγίζει το αλάνθαστο μιας και έχει χάσει μόνο 10 παιχνίδια σε μονομαχία που έχει στόχο ενώ ο χειρότερος όπως βλέπουμε είναι ο Πάνος Καλιδης που έχει καταφέρει να βρει 8 φορές σε 45 παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής.


Πάμε να δούμε και στην κόκκινη ομάδα που βλέπουμε πλουραλισμό με 8 παίκτες να ξεπερνάνε το 50% στους στόχους ενώ στα αποδυτήρια έχει μείνει η Ανθή Σαλαγκούδη που έχει καταφέρει να βρει στόχο σε 4 αγώνες στους 27 που έχει δώσει.


Άλλη μια πρωτιά για τον James Καφετζή που με το τρομακτικό ποσοστό του 81,82% και 36/44 νίκες είναι ο πιο γρήγορος παίκτης της μπλε ομάδα ενώ έκπληξη μας κάνει η τελευταία θέση του Αλέξη Παππά!!


Στην κόκκινη ομάδα βλέπουμε τον «Spiderman» Ηλία Μπογδανο να έχει χάσει μόνο 1 ματς στο τρέξιμο!! Κι ας τον βρίζει ο Τζέημς Καφετζής… Ενώ στην τελευταία θέση βλέπουμε τον «Παπά-Nταφυ» Τριαντάφυλλο.

Εύχομαι να σας αρέσει τα ειδικά στατιστικά που σας δείχνουμε κάθε εβδομάδα μέσα από το Sportime ώστε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι επιβίωσης που βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor διαρροή spoiler 14/2: ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ! Τι κάνουν μπλε και κόκκινοι σε run και στόχο. Ανάλυση για όλα! Superstar Τζέημς Καφετζής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Πρίτσος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.