STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Παναιτωλικός: Οι 11άδες της αναμέτρησης

Άρης-Παναιτωλικός: Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στο «Βικελίδης» σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League.
Άρης-Παναιτωλικός: Οι 11άδες της αναμέτρησης

Άρης-Παναιτωλικός: Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στο «Βικελίδης» σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Γκάμα, Ματέο, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι.

Στον πάγκο οι Μπουσέ, Μάνος, Σάκιτς, Σίλβα, Μήτρογλου, Μπρούνο, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Σενγκέργκης.

Με 4-2-3-1 ο Άρης. Κουέστα στο τέρμα, δεξιά ο Σούντγκρεν, με τον Γκάνεα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας, οι Μπεναλουάν και Ρόουζ. Στα χαφ, ο Κάτσε με τον Σάσα, με τους Γκάμα και Ματέο στα δύο άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή ο Μαντσίνι και πίσω του, ο Μπερτόγλιο.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντίας, Μπαρμπόσα, Αριγίμπι, Καρέλης.

Στον πάγκο οι Μελισσας, Μάζουρεκ, Μεντσόν, Ντάλσιο, Μαλης Αρσούρα, Βέργος, Ντουάρτε, Εντινγκά.

Επίσης με 4-2-3-1 οι φιλοξενούμενοι και τους Καρέλη στην κορυφή, Μπαρμπόσα, δεξιά, Αριγίμπι αριστερά και Ντίας σε ρόλο επιτελικού.

Διαιτητής: Aριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), Φώτης Καμπερίδης (Καβάλας)
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) – VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), ΑVAR: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης-Παναιτωλικός: Οι 11άδες της αναμέτρησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.