ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ο Όμιλος Γιαννακόπουλου στέλνει βοήθεια στον Έβρο (pic)

Ο Όμιλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των σωμάτων ασφαλείας που δίνουν τον δικό τους αγώνα αυτές τις ημέρες στον Έβρο.  Ειδικότερα, η Superfoods στέλνει σε όσους δίνουν εκεί τη δική τους μάχη, συμπληρώματα διατροφής βασισμένα στις υπερτροφές για ενέργεια, τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κάτι παραπάνω από… γόητρο Αναλυτικά...
Ο Όμιλος Γιαννακόπουλου στέλνει βοήθεια στον Έβρο (pic)

Ο Όμιλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των σωμάτων ασφαλείας που δίνουν τον δικό τους αγώνα αυτές τις ημέρες στον Έβρο. 

Ειδικότερα, η Superfoods στέλνει σε όσους δίνουν εκεί τη δική τους μάχη, συμπληρώματα διατροφής βασισμένα στις υπερτροφές για ενέργεια, τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κάτι παραπάνω από… γόητρο

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Superfoods αναφέρει:

Με πλήρη συναίσθηση των δύσκολων ωρών που περνάει η Πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης προς τους άντρες των σωμάτων ασφαλείας που υπερβάλουν εαυτούς για την ασφάλεια των συνόρων μας, η εταιρεία μας Superfoods S.A είναι δίπλα στις προσπάθειες και στις ανάγκες των ανθρώπων αυτών, και στέλνει άμεσα συμπληρώματα διατροφής βασισμένα στις υπερτροφές για ενέργεια, τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Από τον Έβρο ως το Καστελόριζο χιλιάδες άντρες του Στρατού, της Αστυνομίας και του Λιμενικού στηρίζουν την Ελλάδα. Χρέος των υπόλοιπων Ελλήνων είναι να τους στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Υποχρεωση ολων, να βοηθησουμε οπως μπορουμε .. 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Όμιλος Γιαννακόπουλου στέλνει βοήθεια στον Έβρο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.