ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Αλεξανδρόπουλος

Κάθε μάχη έχει και απώλειες, όπως αυτή που είχε το «τριφύλλι» με τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Αλεξανδρόπουλος

Κάθε μάχη έχει και απώλειες. Ο Παναθηναϊκός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όχι μόνο είχε κάποιους τραυματισμούς, αλλά και ένα ακόμη θέμα. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς.

Έως την Τρίτη (15/2) ο Παναθηναϊκός καλείται να έχει δηλώσει πού θα εκτίσει την ποινή του ο Αλεξανδρόπουλος. Υπενθυμίζεται πως κατά σειρά το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, στη Λεωφόρο την ΑΕΚ, εκτός τον ΠΑΣ Γιάννινα και εντός τον ΠΑΟΚ.

Δεδομένης της δυσκολίας των δύο εντός έδρας αγώνων, αρκετά πιθανό είναι το να χάσει ο Αλεξανδρόπουλος τα εκτός. Θα πρέπει, όμως, να συνυπολογιστεί και κάτι ακόμη. Ο Σανκαρέ θα υποβληθεί σε μαγνητική. Τα αποτελέσματά της ίσως παίξουν ρόλο στο ποια ματς θα χάσει ο 19χρονος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Αλεξανδρόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.