ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Aπόλλων Σμύρνης: Χιόνι 15 πόντους και αίτημα για μετάθεση!

Το χιόνι έχει σκεπάσει το «Γ. Καμάρας» και ο Απόλλων Σμύρνης ζήτησε να μετατεθεί το παιχνίδι της Τετάρτης (17/2) με τη Λαμία!
Aπόλλων Σμύρνης: Χιόνι 15 πόντους και αίτημα για μετάθεση!

Στα λευκά και η Ριζούπολη. Το χιόνι που έχει σκεπάσει το «Γ. Καμάρας» ξεπερνάει τους 15 πόντους και ο Aπόλλων Σμύρνης ζητάει να μετατεθεί το παιχνίδι της Τετάρτης (17/2) με τη Λαμία!

Η Αττική έχει ντυθεί στα «λευκά». Στα «λευκά» και το γήπεδο της Ριζούπολης. Γήπεδο που την Τετάρτη (17/2-17.15) έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Aπόλλων Σμύρνης – Λαμία. Εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime.gr, οι γηπεδούχοι έχουν καταθέσει αίτημα μετάθεσης της αναμέτρησης στην διοργανώτρια αρχή!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γηπεδούχος ΠΑΕ έχει αιτηθεί το ματς να αλλάξει ημέρα και να πάει μια… μπροστά. Να γίνει δηλαδή την Πέμπτη (18/2) την ίδια ώρα, προκειμένου να έχουν τον χρόνο να το καθαρίσουν.

Αίτημα που εκ πρώτης φαίνεται να μην γίνεται αποδεκτό. Η στάση της διοργανώτριας, εναρμονίζεται με τον ΚΑΠ. Να παραστούν οι δύο ομάδες κανονικά στο γήπεδο την προκαθορισμένη ημερομηνία και ωρα και να αποφασίσει ο διαιτητής Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), αν το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά ή ο αγωνιστικός χώρος κρύβει κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Μόνο στη δεύτερη περίπτωση, το ματς θα μετατεθεί για την επομένη (18/2) την ίδια ώρα.

Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί στις 26 του περασμένου Οκτώβρη, αλλά στον καθιερωμένο έλεγχο για Covid, είχαν προκύψει τέσσερα κρούσματα στον Απόλλωνα Σμύρνης και βάσει πρωτοκόλλου, η αναμέτρηση είχε αναβληθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aπόλλων Σμύρνης: Χιόνι 15 πόντους και αίτημα για μετάθεση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!