ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: O Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε κάρτες – Σε αυτά τα ματς θα λείψει

O Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε κάρτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα λείψει από δύο εκ των προσεχών αναμετρήσεων.
Παναθηναϊκός: O Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε κάρτες – Σε αυτά τα ματς θα λείψει

Παναθηναϊκός: O Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε κάρτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα λείψει από δύο εκ των προσεχών αναμετρήσεων.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, επομένως το γεγονός ότι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Πάντως, ελλείψει Δημήτρη Κουρμπέλη, κάθε απουσία στα χαφ μετράει, δεδομένου ότι ο Μαουρίσιο φανέρωσε σημάδια έντονης κόπωσης στο ντέρμπι της Κυριακής.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός και Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός είναι τα ματς που ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε να εκτίσει την ποινή του ο Αλεξανδρόπουλος.

Η αναμέτρηση του Αγρινίου έχει οριστεί για τη Δευτέρα (22/2) στις 19:30 και αφορά στην 23η αγωνιστική της Super League 1.

Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ στις 6 Μαρτίου (19:30) θα διεξαχθεί το ματς Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: O Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε κάρτες – Σε αυτά τα ματς θα λείψει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.