ΣΤΙΒΟΣ

Άλισον Φίλιξ: Ατομικό ρεκόρ στα 200μ κλειστού στον πρώτο της αγώνα έπειτα από 17 χρόνια!

Σε εξαιρετική κατάσταση με το…καλημέρα έδειξε πως βρίσκεται η Άλισον Φίλιξ, αφού στο πρώτο της 200αρι κλειστού στίβου έπειτα από το 2003 όπου ήταν και 17 ετών κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ με 22.59. Η Φίλιξ, αγωνίστηκε στο τέταρτο μίτινγκ της σειράς Amerikan Track League, που έλαβε χώρα στο Φέιτβιλ του Αρκάνσας, κλέβοντας την παράσταση,...
Άλισον Φίλιξ: Ατομικό ρεκόρ στα 200μ κλειστού στον πρώτο της αγώνα έπειτα από 17 χρόνια!

Σε εξαιρετική κατάσταση με το…καλημέρα έδειξε πως βρίσκεται η Άλισον Φίλιξ, αφού στο πρώτο της 200αρι κλειστού στίβου έπειτα από το 2003 όπου ήταν και 17 ετών κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ με 22.59.

Η Φίλιξ, αγωνίστηκε στο τέταρτο μίτινγκ της σειράς Amerikan Track League, που έλαβε χώρα στο Φέιτβιλ του Αρκάνσας, κλέβοντας την παράσταση, αφού τερμάτισε πρώτη σημειώνοντας μάλιστα και νέο μεγάλο ατομικό ρεκόρ όσον αφορά τα 200μ του κλειστού στίβου, αφού είχε 23.14 από το 2003 ούσα τότε μόλις 17 χρονών και έκανε σήμερα 22.59 ούσα πλέον 35 ετών.

Δεύτερη ήταν η Τζάσμιν Καμάτσο-Κουίν, από το Πουέρτο Ρίκο με 22.91, ενώ τρίτη τερμάτισε η μόλις 15χρονη Σόντι Τζάξο, η οποία έκανε 23.45 και αποτελεί το νέο μεγάλο ταλέντο των Αμερικανών, αναφορικά πάντα με τα σπρρίντ.

Ακόμα, η 35χρονη Αμερικανίδα Άλισον Φίλιξ, αγωνίστηκε και στα 60μ στο ίδιο μίτινγκ, για να τερματίσει δεύτερη με 7.28 πίσω από την Νταρίλ Νείτα όπου αναδείχθηκε νικήτρια στο συγκεκριμένο αγώνισμα με 7.24.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άλισον Φίλιξ: Ατομικό ρεκόρ στα 200μ κλειστού στον πρώτο της αγώνα έπειτα από 17 χρόνια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.