ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Έπρεπε να το είχαμε καθαρίσει»

Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς...
Μαρτίνς: «Έπρεπε να το είχαμε καθαρίσει»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε μετά τον αγώνα που είχε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, στάθηκε στις ευκαιρίες της ομάδας.

Τονίζοντας πως στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρίες να σημειώσουν πρώτοι το το γκολ και να πάρουν, ξανά, το προβάδισμα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

Πώς εξηγείτε το 2-2 του πρώτου 12λέπτου και τι πιστεύετε για την πρόκριση;
Η αλήθεια είναι πώς το ξεκίνημα δεν μας φαίνεται και πολύ φυσιολογικό. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν τρελά. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καταφέραμε με δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε ισάριθμες φορές, όμως, ο ΠΑΟΚ κατάφερε επίσης με δύο ευκαιρίες να σκοράρει δύο φορές. Το παιχνίδι εξελίχθηκε με το να κυνηγούν και οι δύο ομάδες το τρίτο γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχε και ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες του. Πήγαμε με 2-2 στο ημίχρονο και στο β’ μέρος νομίζω ότι ήμασταν αρκετοί δυνατοί, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά αντί να σκοράρουμε, δεχτήκαμε ένα γκολ. Πλέον τα πράγματα είναι όλα ανοικτά, αλλά έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-2: Ματσάρα με επική ανατροπή!

Ποιος έχει το προβάδισμα για την πρόκριση με τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση ή είναι «όπλο» για τον Ολυμπιακό τα δύο εκτός έδρας γκολ;
Αυτό που μετράει είναι η ήττα. Μία ήττα είναι πάντα ήττα. Αυτό όμως ήταν μόνο το πρώτο μέρος που παίχτηκε. Το δεύτερο μέρος θα παιχτεί στο Καραϊσκάκη και αυτό είναι το σημαντικό. Έχουμε πολλά ματς βέβαια έως τότε, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι και για το Κύπελλο. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία στο Καραϊσκάκη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα περάσουμε στον τελικό, γιατί είμαστε μία ομάδα που έχουμε δείξει ότι έχουμε πολλές δυνατότητες.

Ήταν στον προγραμματισμό σας να φορμαριστεί η ομάδα σας τον Φεβρουάριο, γιατί βλέπουμε τους παίκτες σας να βγάζουν τρομερή ενέργεια τον τελευταίο μήνα;
Όχι, η αλήθεια είναι ότι ο προγραμματισμός ξεκινάει και έχει στάδια. Ξεκινήσαμε για να περάσουμε στους ομίλους του Champions League, στη συνέχεια εστιάσαμε ανάλογα με τις διοργανώσεις που είχαμε μπροστά μας. Δεν μπορούμε από την αρχή της σεζόν να προγραμματίζουμε για τον Φεβρουάριο. Πρέπει να πηγαίνεις βδομάδα με βδομάδα. Προσέχουμε από την αρχή η ομάδα να είναι ψυχολογικά έτοιμη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά πάει βδομάδα με βδομάδα η προετοιμασία των παιχνιδιών. Ο προγραμματισμός μας γίνεται βάσει μικροκύκλων και δεν πάμε τόσο πολύ μακροπρόθεσμα.

Δεν έχετε ανοίξει πολύ το ροτέισον. Δεν έχετε χρησιμοποιήσει τους Φορτούνη, Λάζαρο, Μορ. Ουσιαστικά η μοναδική αλλαγή που κάνατε είναι ο Χασάν αντί του Ελ Αραμπί. Θα ανοίξετε το ροτέισον στη συνέχεια;
Φυσικά και θα χρησιμοποιηθούν και άλλοι παίκτες, αλλά θα χρειαστεί ανάλυση του μικροκύκλου και θα πάρουμε αποφάσεις.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανατροπή με Σαντίνο Αντίνο – Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανατροπή με Σαντίνο Αντίνο – Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει Ολυμπιακό

Ενώ όλα έδειχναν συμφωνημένα μεταξύ Γοδόι Κρουζ και Ρίβερ Πλέιτ, ο παίκτης άλλαξε ατζέντη και άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης. Στο παιχνίδι ξανά Ολυμπιακός και ομάδες από Ιταλία και Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρέσει αλλά… ξέφυγε για τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ρίο Άβε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρέσει αλλά… ξέφυγε για τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ρίο Άβε

Ο Αντρέ Λουίζ της Ρίο Άβε βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων της Premier League και των «μεγάλων» της Πορτογαλίας, με την τιμή του να ανεβαίνει στα 15 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μποταφόγκο εξετάζει τον επαναπατρισμό του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μποταφόγκο εξετάζει τον επαναπατρισμό του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ

Η Μποταφόγκο ξεκίνησε επαφές για την επιστροφή του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με φόντο τη σεζόν 2026 και το σενάριο δανεισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Σταύρος Πνευμονίδης εκτόξευσε… αθόρυβα την αξία του

Ολυμπιακός νέα: Ο Σταύρος Πνευμονίδης εκτόξευσε… αθόρυβα την αξία του

Η άνοδος του μικρού είναι σταθερή και μάλιστα χωρίς να έχει πάρει τα παιχνίδια που θα μπορούσε στην ανδρική ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται έτοιμος να αγοράσει σπίτι στη Γλυφάδα, την ώρα που το μέλλον του σε Ρόμα και Λίβερπουλ παραμένει αβέβαιο. Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Ελ Κααμπί, ο Ταρεμί πάντως να δείχνει να ξέρει τι θα κάνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θα πάρει αριστερό μπακ;

Ολυμπιακός: Θα πάρει αριστερό μπακ;

Ο Ολυμπιακός είναι στη διαδικασία παίρνω, δεν παίρνω παίκτη, τι θα γίνει με το θέμα του αριστερού μπακ που είναι κομβικό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δέκα φορές σόκαρε τον κόσμο ο Ελ Κααμπί με ανάποδο ψαλίδι – Δεν το κάνει τυχαία

Ολυμπιακός: Δέκα φορές σόκαρε τον κόσμο ο Ελ Κααμπί με ανάποδο ψαλίδι – Δεν το κάνει τυχαία

Δείτε τα γκολ με ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί. Τυχαίο λέτε;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν μένει ο Στρεφέτσα έτσι

Ολυμπιακός: Δεν μένει ο Στρεφέτσα έτσι

Ο Στρεφέτσα το παλεύει... περισσότερo από τον Βέλντε στο αμυντικό κομμάτι και αυτό είναι που κάνει τον Βάσκο προπονητή των ερυθρόλευκων να του δίνει ευκαιρίες. Όμως ο Βραζιλιάνος δεν λέει να... τις πάρει.

Ποδόσφαιρο