LIVEGAMES

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τους Αρκάδες να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για την κατάκτηση της νίκης.
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης LIVE

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης LIVE Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τους Αρκάδες να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για την κατάκτηση της νίκης.

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης LIVE

14-11-12 υπέρ του Ατρόμητου η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 9-5-3 αυτή των αναμετρήσεων που έχουν γίνει στο Περιστέρι.

Σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας, ο Αστέρας Τρίπολης είναι αυτός που έχει οριακά το συνολικό προβάδισμα, μετρώντας 12-9-11, στο Περιστέρι όμως ο Ατρόμητος διατηρεί το πάνω χέρι, με απολογισμό 8-4-3.

Δέκα φορές έχει αντιμετωπίσει ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης, τον Αστέρα Τρίπολης και τα 7 από αυτά τα ματς ήταν over.

Δεν υπάρχει κανένας στόχος, κανένα κίνητρο, τίποτα απολύτως στον Ατρόμητο.

Γι’ αυτό και οι συνεχείς αναφορές το τελευταίο διάστημα περί αξιολόγησης (με άμεσες μάλιστα συνέπειες, αφού ο ορίζοντας «κρίσης» που έδωσε ο Ελληνας τεχνικός ολοκληρώνεται με το τέλος της κανονικής περιόδου και δεν συνεχίζεται στα play out), οι οποίες όμως – κακά τα ψέματα – δεν μοιάζουν να έχουν αποτέλεσμα.

Οι Αρκάδες δεν μοιάζουν να… χορταίνουν και συνεχίζουν να παίρνουν όσα αξίζουν στην σταθερότητά τους.

Εννιά πλέον αγωνιστικές χωρίς ήττα (7-2-0) έχουν ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό το τελευταίο τρίμηνο, έφτασε στον πόντο από την 5η θέση και παραμένει φυσικά στο κυνήγι της τετράδας (-4) εν όψει (και) των play off.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ