MEDIA

Survivor spoiler διαρροή 9/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας! ΑΛΛΑΓΗ!

Live μετάδοση το αγώνισμα με έπαθλο τη 2η ασυλία. Πάμε να δούμε πόντο-πόντο όλα τα ματσαρισματα. Παρέα φυσικά.
Survivor spoiler διαρροή 9/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας! ΑΛΛΑΓΗ!

Survivor spoiler διαρροή 9/3: Live μετάδοση το αγώνισμα με έπαθλο τη 2η ασυλία. Πάμε να δούμε πόντο-πόντο όλα τα ματσαρισματα. Παρέα φυσικά.

Survivor spoiler διαρροή 9/3

Survivor spoiler διαρροή 9/3: Είναι γεμάτη μέρα η σημερινή στο Survivor. Πολύ γεμάτη. Και δεν είναι μόνο το αγώνισμα για το ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία. Εκτός από τον νικητή, έχουμε να δούμε πολλά στο σημερινό επεισόδιο.

Θα μάθουμε άλλους τρις συνολικά υποψηφίους. Διότι θα είναι τέσσερις στο σύνολο. Θα μάθουμε ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία. Ποιον θα υποδείξει. Τόσο αυτός που θα κερδίσει την ατομική ασυλία από τους κόκκινους, όσο και ποιον θα υποδείξει η Άννα Μαρία Βέλλη στους μπλε.

Μέσα στο link γι το ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 2η ασυλία είναι όλες οι απαντήσεις. Μπορείτε να τις δείτε όλες μία μία. Εμείς εδώ είμαστε και περιμένουμε τα σχόλιά σας και την καλή σας την παρέα.

Περιμένουμε να δώσει την έναρξη και να σφυρίξει ο Γιώργος Λιανός για να ξεκινήσει το… πάρτι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Eπιστρέψαμε και πάμε να απολαύσουμε τη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας!

Έχουμε και έπαθλο φαγητού με τη νικήτρια ομάδα να ετοιμάζεται για πρόωρα… Κούλουμα!

Διασπασμένοι οι Μπλε, αλλά βλέπω το μάτι τους να γυαλίζει!

Ξεκίνημα και 1-0 για τους Κόκκινους με τον Κόρο!

Άμεση απάντηση από την Μαριαλένα που παίρνει την μπουκιά από το στόμα της Μαριάνθης! 1-1!

2-1! Ο Κοψιδάς παίρνει τον πόντο με περιπετειώδη εξέλιξη κόντρα στον Καλλίδη!

3-1 από την Νικολέττα που πανηγύρισε λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε, αλλά τελικώς έριξε όλους τους στόχους!

4-1! Ο Παύλος αποδεικνύεται πιο ψύχραιμος στις βολές και κερδίζει τον Ταβλαδάκη!

4-2 με απίθανη Ελευθερία Ελευθερίου! Η Ελένη πετάει στα σκουπίδια το προβάδισμά της και οι Μπλε μειώνουν!

5-2 με τον Ασημακόπουλο που λικνίζεται σαν την Σερτάμπ στη Eurovision του 2003 και πλέον οι Μπλε πρέπει να ξυπνήσουν, αν θέλουν να έχουν τύχη στο ματς.

5-3! Η Άννα Μαρία έμεινε αρκετά πίσω από την Καρολίνα και κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ!

6-3! Ο Ηλίας διατηρεί τους Κόκκινους στο συν τρία!

6-4! Μένουν στο παιχνίδι οι Μπλε με τον Σάκη!

7-4 δια χειρός Ελένης! Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Και εύλογες απορίες…

7-5! Πολύ κρίσιμος πόντος, ειδικά από το πως ήταν η διακύμανσή του. Ο Κώστας έχασε πολύ έδαφος στο run, έφτασε στη μια βολή τον Τζέιμς, αλλά τελικά οι Μπλε είναι αυτοί που πανηγυρίζουν!

8-5! Μπροστά με τρεις ξανά οι Κόκκινοι!

8-6 από τον Ταβλαδάκη που κάνει περίπατο κόντρα στον Ντάφι!

8-7! Η Μαριαλένα μειώνει στον πόντο αφού κερδίζει την τελευταία στιγμή στους στόχους!

9-7! Πολύ μεγάλος πόντος από τον Ηλία που δεν αφήνει τους Μπλε να ισοφαρίσουν, παρά το εξαιρετικό run του Μπάρτζη!

9-8! Τραβάνε τα μαλλιά τους οι Κόκκινοι, αφού η Μαριάνθη δεν τελειώσε τη δουλειά στους στόχους! Το μομέντουμ πάει στους Μπλε!

9-9! Αυτά δεν γίνονται! Ο Ταβλαδάκης αγωνίστηκε στη θέση του Καλλίδη και κερδίζει τον Ασημακόπουλο! Για δεύτερη φορά μένουν με έναν στόχο οι Κόκκινοι!

Οι Μπλε τρέχουν ένα σερί 4-1 και πλέον στο flag race θα κριθούν όλα! Κομβικές οι δύο μονομαχίες με Ασημακόπουλο και Μαριάνθη που έμειναν με ένα στόχο στο τέλος. Εκεί έχτισαν ψυχολογία οι Μπλε.

Διαφημίσεις και επιστρέφουμε σε λιγάκι…

10-9 οι Μπλε! ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ! Στο flag race η Μαριάνθη αποδείχτηκε αργή και ο Τζέιμς είχε χειρουργική ακρίβεια στους στόχους!

Και ο χαμός έχει γίνει ήδη! Ο Κοψιδάς μόνο στο CAS δεν κατέβηκε για το unfair με τον Καλλίδη στο 9-8 και ακολούθησε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κόρο… δίνει τη Μαριάνθη, η οποία τσαντίστηκε επειδή της είπε ότι ήταν η πιο αργή στο flag race.

Ένα ακόμα spoiler που σας δώσαμε από πολύ νωρίς επιβεβαιώθηκε και πάμε στην ατομική ασυλία, όπου κι εκεί σας είπαμε ποιος κερδίζει! Ε, ρε τι έχει να γίνει στο Συμβούλιοοοο! Εκεί όπου ο Τζέιμς θα είναι ο πιο χαρούμενος παίκτης.

Δείτε τον λόγο:

 

Και φυσικά δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε ότι για spoilers, νέα και αποκαλύψεις από τον Άγιο Δομίνικο, το νου σας στο sportime.gr…

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler διαρροή 9/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας! ΑΛΛΑΓΗ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!