ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 5-2: Εύκολα επέστρεψε στις νίκες

Άμεσα ξεπέρασαν οι «πολίτες» την ήττα στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 5-2: Εύκολα επέστρεψε στις νίκες

Άμεσα ξεπεράστηκε το σοκ από την ήττα στο ντέρμπι, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον. Θα μπορούσαν, μάλιστα, να έχουν μπει και περισσότερα γκολ στο ματς παρά το 5-2.

Ό,τι ήθελε έκανε η Μάντσεστερ Σίτι τη Σαουθάμπτον από νωρίς. Στο 15′ ο Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ και ένα δεκάλεπτο αργότερα με πέναλτι ο Γουόρντ Πράουζ ισοφάρισε. Ωστόσο φαινόταν ότι δύσκολα θα αντέξουν οι φιλοξενούμενοι. Δεν δόθηκε πέναλτι στους «πολίτες», αλλά αυτό δεν τους πτόησε. Με ωραίο σουτ ο Μαχρέζ στο 40′ έκανε το 2-1 και ο Γκιουντογάν στο 45’+3 το 3-1.

Ο Μαχρέζ ήταν κεφάτος και το έδειξε ξανά στο 55′ κάνοντας το 4-1. Η άνεση με την οποία έβαζε γκολ και έφτιαχνε φάσεις η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνιζόταν χωρίς φορ. Με τέτοιους χαφ, όμως, ποιος χρειάζεται τον επιθετικό; Ο Τσε Άνταμς μείωσε στο 56′, είχε αργότερα ένα ακυρωθέν γκολ, ενώ ο επίλογος γράφτηκε στο 59′ από τον Ντε Μπρόινε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο (81′ Μεντί), Φερναντίνιο, Γκιουντογάν, Ντε Μπρόινε (72′ Αγκουέρο), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Μαχρέζ (61′ Τόρες).

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Στέφενς (63′ Ντιαλό), Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ, Σαλίσου, Άρμστρονγκ (72′ Κάλεμπ Γουάτς), Γουόρντ Πράουζ, Ρέντμοντ, Τζενεπό (46′ Τέλα), Άνταμς.

 

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Πέμπτη 4 Μαρτίου

Φούλαμ – Τότεναμ 0-1 (αυτ. Ανταραμπιογιό)

Τετάρτη 10 Μαρτίου

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 5-2 (15′ και 59′ Ντε Μπρόινε, 40′ και 55′ Μαχρέζ, 45′ Γκιουντογάν – 25′ πέν. Γουόρντ Πράουζ, 56′ Άνταμς)

Σάββατο 24 Απριλίου

Άρσεναλ – Έβερτον

Άστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ

Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι

Γουλβς – Μπέρνλι

 

Η βαθμολογία της Premier League

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 5-2: Εύκολα επέστρεψε στις νίκες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.