ΙΣΠΑΝΙΑ

Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1: Γκολ στο 81′ και τελικό οι Βάσκοι! (vids)

Πήρε το εισιτήριο η Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Κυπέλλου...
Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1: Γκολ στο 81′ και τελικό οι Βάσκοι! (vids)

Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1: Μπορεί να έκανε τα πάντα η Γρανάδα για να πάρει το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ο Γιούρι είχε άλλη άποψη!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπερασπίστηκε το 1-0 του πρώτου ημιτελικού στο Σαν Μαμές και μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Για να γίνει βέβαια αυτό… έσπασαν καρδιές.

Η Γρανάδα κατάφερε να φτάσει σε σκορ πρόκρισης, αλλά τα χάλασε στο τέλος. Συγκεκριμένα, στο 48′ ο Φερνάντεθ ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ στον αγώνα. Και στο 76′ ο Σάντσεζ Μπαραόνα «έγραψε» το 2-0 στο ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μιραντές – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1: Οι Βάσκοι έβαλαν τέλος στο… παραμύθι

Σκορ το οποίο έδινε πρόκριση στους γηπεδούχους.

Από την πλευρά τους όμως οι Βάσκοι είχαν άλλη άποψη. Και στο 81′ ο Γιούρι σκόραρε για το τελικό 2-1 και με το πλεονέκτημα του γκολ εκτός έδρας η Μπιλμπάο πέρασε στον τελικό!

Γρανάδα: Ρούι Σίλβα, Βίκτορ Ντίαζ, Σάντσεζ, Ντουάρτε, Φολκιέ (85′ Βίκο), Ερέρα (61′ Ετεκί), Γκοναλόν, Κάρλος Νέβα (85′ Κορτές), Πουέρτας, Ματσίς, Φερνάντεθ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Σιμόν, Γιούρι, Μαρτίνεζ, Καπά (59′ Κόρδομπα), Γεράι, Νούνεζ, Ραούλ Γκαρσία, Χοσέ (79′ Αντούριθ), Βέσγκα, Μουνιαίν (90+2′ Σανσέτ), Γουίλιαμς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1: Γκολ στο 81′ και τελικό οι Βάσκοι! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.