ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Κάτας: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ωραίο μπάσκετ κόντρα στην Μακάμπι και ο Όντεντ Κάτας ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του. 
Κάτας: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ωραίο μπάσκετ κόντρα στην Μακάμπι και ο Όντεντ Κάτας ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του. 

Αρχικά ο Κάτας σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου:  «Είναι σπουδαία νίκη για εμάς. Κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα. Οι ψηλοί μας έκαναν πολύ καλό παιχνίδι με αλλαγές στην άμυνα. Αν δεν κάναμε λάθη και παίζαμε έξυπνα, όσο το κάναμε είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες. Είμαι περήφανος γι αυτούς».

Για το πόσο αλλάζει την εικόνα η απουσία του Νέντοβιτς ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Από τη στιγμή που λείπει ο Νέντοβιτς έχουμε οδηγηθεί σε ψηλά σχήματα. Κάποιες φορές έχουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μας λείπει η ποιότητα του Νέντοβιτς. Ελπίζουμε να επιστρέψει άμεσα. Έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε αλλαγές σε άμυνα και επίθεση μέχρι να επιστρέψει και εκείνος στη δράση. Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για το πόσες πιθανότητες θα έδινε στην ομάδα του με έναν πόιντ γκαρντ ακόμα: «Δεν είναι μυστικό ότι μας λείπει ένας πόιντ γκαρντ. Στην άλλη πλευρά το χρησιμοποιούμε αμυντικά. Μας έλειπε ένα γκαρντ και γι αυτό υπογράψαμε τον Μπρέι, που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Αυτή είναι η κατάσταση δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αρχίζοντας από τώρα θέλουμε να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν. Μου αρέσει ο τρόπος που παλεύουν οι παίκτες ακόμα κι αν κάνουν λάθη. Χειριζόμαστε καλά την κατάσταση και προσαρμοζόμαστε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάτας: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ