SUPER LEAGUE 2

Δόξα Δράμας: Σε δύσκολη θέση ο Κολιτσιδάκης – Οριακό το ματς με τα Τρίκαλα

Η Δόξα Δράμας γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα αποχωρήσει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος με τα Τρίκαλα.
Δόξα Δράμας: Σε δύσκολη θέση ο Κολιτσιδάκης – Οριακό το ματς με τα Τρίκαλα

Η Δόξα Δράμας γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα αποχωρήσει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος με τα Τρίκαλα.

Βαρύ το κλίμα στη Δόξα Δράμας και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι σε πολύ δύσκολη θέση, μετά την πέμπτη συνεχόμενη ήττα.

Το 0-3 από την Ξάνθη έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους «Μαυραετούς» και η αναμέτρηση της Τετάρτης (17/3) με τα Τρίκαλα θεωρείται οριακό.

Κυρίως για τον πολύπειρο κόουτς, ο οποίος και πιθανότατα θα πληρώσει το μάρμαρο σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

«Το ματς κρίθηκε στο ότι η Ξάνθη έδειχνε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι ήθελε νίκη.

Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Επηρεάζει την ψυχολογία μας. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Είναι οριακό και πρέπει να το κερδίσουμε.

Υπάρχει υπερβολικό άγχος στους ποδοσφαιριστές και ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι που μας επηρεάζει. Προσπαθώ να τους το αφαιρέσω. Όσο έρχονται ήττες, πιέζονται οι παίκτες και δεν αποδίδουμε αυτό που μπορούμε.

Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά. Για εμάς οι απουσίες του Άντερσον και του Χάμοντ είναι δυσαναπλήρωτες. Είναι δύο παίκτες, στυλοβάτες της ομάδας. Εδώ και τρία-τέσσερα παιχνίδι δεν παίζουν και έχει δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα.

Είχαμε πεντάδα αγώνων που δεν δεχόμασταν εύκολα γκολ, τώρα δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Στηριζόμασταν σε αυτούς τους δύο παίκτες. Να παρουσιαστούμε πιο οργανωμένοι και δυνατοί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δόξα Δράμας: Σε δύσκολη θέση ο Κολιτσιδάκης – Οριακό το ματς με τα Τρίκαλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.