ΠΑΟΚ

Μουργκ: Στην Εθνική Αυστρίας από…καραμπόλα!

Ο Τόμας Μουργκ βρίσκεται στις επιλογές των παικτών της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας από...καραμπόλα. «Φρένο» σε Bundesliga λόγω κορονοϊού. 
Μουργκ: Στην Εθνική Αυστρίας από…καραμπόλα!

Ο Τόμας Μουργκ βρίσκεται στις επιλογές των παικτών της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας από…καραμπόλα. «Φρένο» σε Bundesliga λόγω κορονοϊού. 

Ο Τόμας Μουργκ βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αυστρίας, μαζί με τον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, τον Σβάμπ.

Ήταν γνωστό πως ο Στέφαν Σβαμπ βρίσκεται στις προεπιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αυστρίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κλήση για την Εθνική του ομάδα πήρε και ο Μουργκ. Οι διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται στη Bundesliga δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς με την Σκωτία.

Όπως ενημέρωσε η Αυστριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τα μέτρα που ισχύουν στην Γερμανία λόγω κορονοϊού «μπλοκάρουν» τη συμμετοχή Αυστριακών παικτών. Έτσι, ο Φράνκο Φόντα ταξιδεύει στην Σκωτία για το ματς της 25η Μαρτίου χωρίς παίκτες βαρόμετρα. Μερικές από τις ποιο σημαντικές απουσίες για το παιχνίδι στη Γλασκώβη θα είναι αυτές των Αλάμπα, Ντράγκοβιτς και Σάμπιτσερ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες στα επόμενα παιχνίδια με τα Φερόε και τη Δανία, στη Βιέννη. Οι γερμανικοί κανονισμοί καραντίνας ισχύουν για διαμονή στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά όχι στην Αυστρία.

Ο Σβαμπ επιστρέφει στην Εθνική Αυστρίας

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ βρίσκεται στις προεπιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αυστρίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σβαμπ που αποτελεί βασικό «γρανάζι» στον χώρο του κέντρου για τον ΠΑΟΚ κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Αυστρίας.

Ο πολύπειρος μέσος βρίσκεται στις προεπιλογές του Φράνκο Φόντα για τις αναμετρήσεις με Σκωτία, Νησιά Φερόε και Δανία.

Άλλωστε, ο 30χρονος άσος μετρά ως τώρα 6 γκολ και 8 ασίστ, με τις εμφανίσεις του να μην περνάνε απαρατήρητες.

Σημείωσε την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική του στις 14 Νοεμβρίου του 2017, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ουρουγουάη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Murg (@thomasmurg)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Murg (@thomasmurg)

Σβιντέρσκι: Αποκαλύψεις και για Πάμπλο Γκαρσία

Πλέι οφ: Το αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε ομάδα

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουργκ: Στην Εθνική Αυστρίας από…καραμπόλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.