ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Ο στόχος για το Λονδίνο

Οι συζητήσεις που γίνονται στο Ρέντη ενόψει του αγώνα Άρσεναλ - Ολυμπιακός...
Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Ο στόχος για το Λονδίνο

Φτάνει η ημέρα για το δεύτερο ματς του ζευγαριού Άρσεναλ – Ολυμπιακός.

Παίζουν Άρσεναλ Ολυμπιακός για τη φάση των «16» του Europa League στην Αγγλία και ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι ξεκάθαρος. Μπορεί να μην υπάρχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά η ομάδα του Πειραιά έχει στόχο.

Αυτός έχει να κάνει με την εικόνα της ομάδας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις στο Ρέντη αυτές τις ημέρες μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη. Δεν ήταν ο Ολυμπιακός για να γνωρίζει την ήττα με σκορ 3-1. Ένα σκορ το οποίο του έχει «κόψει» αρκετές από τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών ήταν τέτοια με την οποία μπορούσαν να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα από το ματς. Αλλά στάθηκαν και άτυχοι, ενώ υπήρξε και η φάση του δεύτερου γκολ. Το οποίο θα μπορούσε να είχε ακυρωθεί για φάουλ στον Εμβιλά μέσα στην περιοχή.

Αυτό το οποίο συζητούν στο Ρέντη είναι πως θέλουν να παίξουν στο Λονδίνο με στόχο την κατάκτηση της νίκης και από εκεί και πέρα να πάρουν ό,τι μπορούν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν τη νίκη μέσα στην Αγγλία και αν είναι να τελειώσουν από τη διοργάνωση, να φύγουν με ψηλά το κεφάλι!

Είναι κάτι το οποίο έχει τονίσει και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του. Το κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό είναι πως η ομάδα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο όχι με τη ψυχολογία αποκλεισμένης ομάδας. Αλλά με στόχο να διεκδικήσει στα ίσια τη νίκη και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τον αγώνα.

Καραπαπάς: Εξήγησε γιατί δεν είχε… μαγική σφαίρα στην κλήρωση (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Ο στόχος για το Λονδίνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.