MEDIA

Survivor spoiler 17/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;

Αγώνισμα επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τετάρτης. Έχουμε μια πρώτη εικόνα και εκτίμηση για το ποιος κερδίζει.
Survivor spoiler 17/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;

Survivor spoiler 17/3: Αγώνισμα επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τετάρτης. Έχουμε μια πρώτη εικόνα και εκτίμηση για το ποιος κερδίζει.

Survivor spoiler 17/3

Survivor spoiler 10/3: Όπως θέλετε πείτε το. Το ίδιο κάνει. Το Survivor είναι το δικό μας γήπεδο, το δικό μας ταρτάν, το δικό μας παρκέ. Μιας και είχαμε και αγώνισμα μπάσκετ την Τρίτη.. Η πληροφόρηση είναι μόνο εδώ. Το ξέρουμε, το ξέρετε. Πλέον είναι κάτι δεδομένο. Κι αυτό είναι πολύ πολύ ευχάριστο. Για μία ακόμα φορά είχαμε τα πάντα.

Όλους τους προτεινόμενους χαρτί και καλαμάρι. Και μάλιστα και με ποιο τρόπο βγήκαν αυτοί. Φυσικά είχαμε και τον νικητή της ασυλίας. Της δεύτερης ασυλίας για την εβδομάδα που διανύουμε. Στο επεισόδιο της Τετάρτης για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουμε αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας και συμβούλιο αποχώρησης παίκτη.

Την Τρίτη είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Κυρίως μια σκληρή μονομαχία ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Ηλία Μπόγδανο. Δεν ήταν μόνο λεκτική στον πάγκο, αλλά και αγωνιστική. Ήταν οι δύο καλύτεροι στο αγώνισμα που είδαμε. Το διαπιστώνουμε κι από τα στατιστικά του Survivor. Ήταν όπως κι αυτοί που έπαιξαν για τη νίκη στο φινάλε. Νικητής όμως ήταν ο Αλέξης Παππάς και οι μπλε.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ισοφάρισε 9-9, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το 10-9…

Το flag race

Σας έχουμε ενημερώσει ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει. Δεν έχουμε ακόμα οριστική ενημέρωση για το ποιος φεύγει τελικά. Θα επικοινωνήσουμε όμως και θα μάθουμε τα πάντα. Όλα τα απαραίτητα. Ωστόσο, έχουμε και τη δική μας ψηφοφορία. Αυτή που γίνεται σαν πείραμα για να δούμε αν θα άλλαζε κάτι, αν ο τρόπος που ψηφίζουμε ήταν διαφορετικός. Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Και όχι ποιος θέλετε να παραμείνει.

Θα χρειαστεί κάμποσος καιρός για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα γι’ αυτή την κατάσταση με την ψηφοφορία. Ας μην είμαστε βιαστικοί στα συμπεράσματα. Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Διότι τέτοιο έχουμε μπροστά μας. Κάπως πιο μαζεμένοι και συγκεντρωμένοι εσχάτως οι κόκκινοι. Ίσως έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουν στις νίκες. Έχουν μπει σε lockdown αυτέ για την ομάδα του Κοψιδά. Με το refresh να είστε για το οριστικό.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Αυτός αποχωρεί από το Survivor!

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή! Δεν ξεμπερδέψαμε ακόμα με το lockdown!

Αυτό είναι το νέο look που έχει ο Βασίλης Σπανούλης! Δέκα χρόνια νεότερος μοιάζει!

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 17/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!