AGENT GREEK

ΑΕΚ: Στόπερ ναι ο Χοσεϊνί, ηγέτης όμως;

Ό,τι και αν προκύπτει από Τουρκία μεριά, συζητήσιμο. Και το τελευταίο με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μαζίντ Χοσεϊνί.
ΑΕΚ: Στόπερ ναι ο Χοσεϊνί, ηγέτης όμως;

Ό,τι και αν προκύπτει από Τουρκία μεριά, συζητήσιμο. Και το τελευταίο με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μαζίντ Χοσεϊνί.

ΑΕΚ: Και να λοιπόν που προέκυψε θέμα Χοσεϊνί. Η άποψή μου για οτιδήποτε προκύπτει από την Τουρκία, κατατεθειμένη καιρό.

Μέρα να λένε και να γράφουν πως είναι έξω οι γείτονες, με φακό θα βγω στον δρόμο. Δεν είναι εμπιστοσύνης, πλην απειρολεαχίστων εξαιρέσεων. Είναι λοιπόν μια εξ αυτών το θέμα που δημοσιοποίησαν σχετικά με τον Ιρανό στόπερ της Τραμπζονσπόρ;

Ξεκάθαρη απάντηση, τώρα, δεν υπάρχει. Και ο λόγος είναι για ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από πέρυσι στις λίστες που εξετάζουν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ (πέρυσι μάλιστα είχε προταθεί και με διαφορετικό μανατζερικό στάτους απ’ αυτό που έχει τώρα).

Αυτό που έχει αλλάξει είναι το… τιμολόγιο. Πέρυσι λοιπόν, χρειάζονταν χρήματα για να αποδεσμευτεί από την ομάδα της Τραπεζούντας. Φέτος, είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί.

Ο ίδιος πάντως ζητάει αρκετά. Στην Τραμπζονσπόρ, την τριετία που πέρασε, πήρε συνολικά 1,6 εκατ. ευρώ. Και ένα ποσό εκεί γύρω ψάχνει από την επόμενη ομάδα του (550 – 600 χιλιάρικα δηλαδή τον χρόνο). Στην Ενωση είχαν – δεν ξέρω αν έχουν ακόμη… – καλή άποψη.

Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει τόσο στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ όσο και στο αγωνιστικό προφίλ του Χοσεϊνί, ο ρόλο του οποίου έχει συρρικνωθεί στην Τραπεζούντα, ενώ και το προφίλ του δεν μοιάζει με αυτό του στόπερ-ηγέτη που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άντερλεχτ: Και Δουβίκας και Λάτσι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Στόπερ ναι ο Χοσεϊνί, ηγέτης όμως;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.