STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Ο Γαλατσόπουλος επανεκλέγεται πρόεδρος

Για την Πέμπτη (18/3) έχουν οριστεί οι εκλογές στον ΕΣΑΚΕ αλλά ο μόνος που δεν έχει άγχος είναι ο νυν πρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
ΕΣΑΚΕ: Ο Γαλατσόπουλος επανεκλέγεται πρόεδρος

Για την Πέμπτη (18/3) έχουν οριστεί οι εκλογές στον ΕΣΑΚΕ αλλά ο μόνος που δεν έχει άγχος είναι ο νυν πρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Κι αυτό διότι ο Γαλατσόπουλος είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές αφού παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα προ μηνών δεν εμφανίστηκε αντίπαλος. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έστω και πριν από μερικούς μήνες υπήρχε η φήμη ότι ο Κωστής Ζομπανάκης θα διεκδικούσε την προεδρία του ΕΣΑΚΕ αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής της Λίγκας από τον Μάρτιο του 2017. Τότε που ο Μιχάλης Μελής είχε παραιτηθεί μετά από ολιγόμηνη θητεία κι αφού είχε θριαμβεύσει στις εκλογές (μάλλον ανέλπιστα) του επί σειρά ετών προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη.

Μέχρι τότε ο νυν πρόεδρος της Λίγκας ήταν εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής και θα συνεχίσει τη θητεία του. Μετά τη διαδοχή του Μιχάλη Μελή, επανεκλέχθηκε το 2019 και το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Απομένει να μάθουμε τα πρόσωπα στο νέο Δ.Σ με τις πληροφορίες να αναφέρουν την αναβάθμιση του Γιώργου Πανταζόπουλου. Ο εκπρόσωπος του Περιστερίου αναμένεται να λάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Μελής (που είχε παραιτηθεί από πρόεδρος το 2017) θα έχει θέση στο Δ.Σ. Μέχρι τώρα συμμετείχε στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι το νέο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ έχει αρκετά ζητήματα να λύσει λόγω της πανδημίας. Αλλά είναι αλήθεια επίσης ότι κάποια ζητήματα έχουν στρωθεί. Η σιγουριά που παρέχει το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ σίγουρα αποτελεί σπουδαία υπόθεση. Απ’ εκεί και πέρα σίγουρα πρόκειται για μια κρίσιμη περίοδο με δεδομένα τα προβλήματα στα οικονομικά από τον COVID-19. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία προκειμένου η Λίγκα να πάει ένα βήμα μπροστά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΣΑΚΕ: Ο Γαλατσόπουλος επανεκλέγεται πρόεδρος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College