ΠΑΟΚ

Σβιντέρσκι: Ρεκόρ σε ασίστ τη στιγμή που… ψάχνει το 30ο!

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι μοίρασε ακόμη μια ασίστ στην ήττα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και με αυτό τον τρόπο έφτασε τις 7, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ στη καριέρα του!
Σβιντέρσκι: Ρεκόρ σε ασίστ τη στιγμή που… ψάχνει το 30ο!

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι μοίρασε ακόμη μια ασίστ στην ήττα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και με αυτό τον τρόπο έφτασε τις 7, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ στη καριέρα του!

Σβιντέρσκι: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 2-1, με τον Κάρολ Σβιντέρσκι να σερβίρει το γκολ στον Κρμέντσικ για τη μείωση του σκορ από τον δικέφαλο του βορρά.

Το γκολ αυτό μπορεί να μην ήταν αρκετό για να έβαζε τον ΠΑΟΚ και πάλι στο παιχνίδι αλλά ήταν σημαντικό για τον Πολωνό επιθετικό καθώς με αυτόν τον τρόπο έφτασε τις 7 ασίστ τη φετινή σεζόν.

Το νούμερο αυτό αποτελεί ρεκόρ για τον Κάρολ Σβιντέρσκι και ξεφεύγει κατά πολύ από εκείνα των προηγούμενων ετών, τόσο στην Τούμπα όσο και στη πατρίδα του με τη φανέλα της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ.

Την ίδια στιγμή ο Σέντερ φορ τον «ασπρόμαυρων» ψάχνει το 10ο φετινό και το 30ο συνολικά γκολ με τον ΠΑΟΚ!  Το τελευταίο εντοπίζεται στις 31/1 στην εντός έδρας επικράτηση του δικεφάλου ενάντια στον Παναιτωλικό με 5-0 όπου είχε σημειώσει δύο τέρματα.

Ένας επιθετικός τρέφεται με τα γκολ και ένας στόχος που μοιάζει εφικτός για τον 24χρονο που πρόσφατα κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας είναι να πετύχει σε Play off και Κύπελλο το double double σε γκολ και ασίστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σβιντέρσκι: Αποκαλύψεις και για Πάμπλο Γκαρσία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σβιντέρσκι: Ρεκόρ σε ασίστ τη στιγμή που… ψάχνει το 30ο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.