ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Καρυπίδης πλήρωσε και τον Γιόναν Γκαρσία

Μία ακόμη οφειλή της παλιά ΠΑΕ Άρης τακτοποίησε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο λόγος για τον Γιόναν Γκαρσία, ο οποίος είχε αγωνιστεί το μακρινό 2007!
Άρης: Ο Καρυπίδης πλήρωσε και τον Γιόναν Γκαρσία

Μία ακόμη οφειλή της παλιά ΠΑΕ Άρης τακτοποίησε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο λόγος για τον Γιόναν Γκαρσία, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ομάδα το μακρινό 2007!

Συγκεκριμένα ο Γιόναν Γκαρσία είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη για 14 ματς στο οποία είχε μοιράσει μία ασίστ. Στην προσφυγή που έκανε του επιδικάστηκαν 30.000 ευρώ τα οποία φυσικά έπεσαν στις «πλάτες» της νέας ΠΑΕ Άρης.

Το ποσό αυτό ανέλαβε και πάλι ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος έκλεισε μία ακόμη «αμαρτία» του παρελθόντος, ώστε ο σύλλογος να μην έχει πρόβλημα.

Να θυμίσουμε ότι ο 38χρονος σήμερα Ισπανός τη σεζόν 2013-14 είχες αγωνιστεί και στην Καλλονή, ενώ  το 2018 συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα με στημένα ματς (μικρών κατηγοριών) στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ο Γκαρσία και ο άλλος ποδοσφαιριστής ήταν οι εγκέφαλοι της σπείρας, ενώ υπήρχαν άλλα πέντε άτομα, οι οποίοι λειτουργούσαν ως μεσάζοντες. Άπαντες είχαν άμεση σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου ενώ κάποιοι εξ αυτών είναι εν ενεργεία.

Οι συλληφθέντες προσέγγιζαν ποδοσφαιριστές ομάδων της τρίτης και της τέταρτης κατηγορίας και τους προσέφεραν χρήματα για να παραχωρήσουν σκόπιμα πέναλτι, κόρνερ ή κάτι άλλο. Η ταρίφα κυμαινόταν από 2.000 μέχρι 5.000 ευρώ για κάθε στημένη φάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Καρυπίδης πλήρωσε και τον Γιόναν Γκαρσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.