NBA

Αντετοκούνμπο: Οι ευχές της Βερόνικα για την 25η Μαρτίου με τον τσολιά Γιάννη! (pics)

Τις δικές της ευχές για την 25η Μαρτίου έστειλε η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη σε μικρή ηλικία και ντυμένο τσολιά.
Αντετοκούνμπο: Οι ευχές της Βερόνικα για την 25η Μαρτίου με τον τσολιά Γιάννη! (pics)

Τις δικές της ευχές για την 25η Μαρτίου έστειλε η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη σε μικρή ηλικία και ντυμένο τσολιά.

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο, που γέννησε και μεγάλωσε τα παιδιά της ως Έλληνες, ποτέ δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για τη χώρα, που θεωρούν πατρίδα τους.

Έτσι, η Βερόνικα το έδειξε για ακόμα μία φορά, ποστάροντας φωτογραφίες όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κρατάει την ελληνική σημαία στα χέρια, ενώ σε μία από αυτές ήταν ντυμένος και τσολιάς.

Η ανάρτηση της αυτή, συνοδευόταν από πολλές ελληνικές σημαίες και μπλε καρδιές για να δείξει τη λατρεία που έχει στη γαλανόλευκη.

🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷💙💙💙💙💙

Posted by Vero-Charles Adetokunbo on Wednesday, March 24, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντετοκούνμπο: «Θα υπάρξουν βράδια που θα έχω 30 ή 40 πόντους και σε άλλα 2 πόντους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: Οι ευχές της Βερόνικα για την 25η Μαρτίου με τον τσολιά Γιάννη! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.