ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Σημαδιακή επιστροφή στην Τούμπα μετά από 14 χρόνια (vid)

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Ονδούρα (28/03), ματς με σημαδιακό χαρακτήρα, το πρώτο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» στην Τούμπα από το 2007.
Εθνική Ελλάδας: Σημαδιακή επιστροφή στην Τούμπα μετά από 14 χρόνια (vid)

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Ονδούρα (28/03) και το παιχνίδι έχει σημαδιακό χαρακτήρα γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» στην Τούμπα από το 2007. Οι… συμπτώσεις δεν σταματούν εκεί.

Ήταν 22 Αυγούστου του 2007, όταν η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Ισπανία στην Τούμπα σε φιλικό παιχνίδι. Ο αγώνας έγινε προς τιμήν του Θοδωρή Ζαγοράκη και της προσφοράς του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Από τότε έχει να αγωνιστεί η Εθνική μας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και θα το κάνει την Κυριακή (28/3), δηλαδή λίγο μετά την εκλογή του Ζαγοράκη ως πρόεδρο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Εθνική Ομάδα ενόψει του φιλικού αγώνα εναντίον της Ονδούρας στο γήπεδο Τούμπας (28/3, 17:00). Ο αγώνας αυτός σηματοδοτεί την αγωνιστική επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη έπειτα από 14 χρόνια.

Μετά την πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ και το ταξίδι τους από την Γρανάδα, όπου η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ισπανία, οι διεθνείς προπονήθηκαν το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση των παικτών, μία ημέρα πριν από το ματς της Τούμπας. Η Εθνική αγωνίζεται εκ νέου ύστερα από 14 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 22 Αυγούστου 2007, οπότε διεξήχθη ο αποχαιρετιστήριος φιλικός αγώνας. Ήταν προς τιμήν τού τότε αρχηγού της και, πλέον, νεοεκλεγέντος προέδρου της ΕΠΟ, Θ. Ζαγοράκη, με αντίπαλο την Ισπανία.»

Δείτε στιγμιότυπα της σημερινής προπόνησης (27/03). Συμμετείχαν κανονικά οι Πέλκας (η μαγνητική δεν έδειξε κάτι μεμπτό), Γιαννούλης (έφτασε από Αγγλία) και Αλεξανδρόπουλος (ενσωματώθηκε):

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Σημαδιακή επιστροφή στην Τούμπα μετά από 14 χρόνια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.