ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαγιαννίδης: Η ευκαιρία του

Οι δύο πλευρές βρήκαν… κοινό τόπο, σύμφωνα με το Sportime της Κυριακής
Βαγιαννίδης: Η ευκαιρία του

Όπως αποκαλύπτει το Sportime της Κυριακής, ο Γιώργος Βαγιαννίδης ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μία επιτυχία του «τριφυλλιού». Όχι, δεν πρόκειται για τον… Ντάνι Αλβες, ωστόσο αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους άσους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που πιθανώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να φτιάξει ένα ισχυρό ελληνικό σύνολο και σε αυτό να εντάσσονται με μεγάλη προσοχή λίγοι και καλοί ξένοι. Ακόμα και στις αρχές του τρέχοντος αιώνα, όταν πια ο νόμος Μποσμάν είχε τεθεί σε πλήρη ισχύ, οι «πράσινοι» είχαν λίγους και καλούς ξένους, όπως ο Ρενέ Χένρικσεν, ο Πάουλο Σόουζα, ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε, ο Γκόραν Βλάοβιτς, ο Ρόμπερτ Γιάρνι, ο Γιόνας Κόλκα ή ο Γιαν Μικαέλσεν.

Τώρα υπάρχουν οι Γκίας Ζαχίντ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Φεντερίκο Μακέντα, Εμάνουεν Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον, Ανουάρ… Κάποιοι θα φύγουν το καλοκαίρι, όμως στη θέση τους θα έρθουν (ή έχουν ήδη έρθει φτάνει να αποδείξουν την αξία τους), παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας «βράχος» στον… Ιερό Βράχο

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ετοιμάζεται να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Αναβαθμίζεται δηλαδή σε Νο2 στη δεξιά πτέρυγα της ομάδας, αφού ο Κώστας Αποστολάκης ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Στο «τριφύλλι» τον πιστεύουν πολύ και το απέδειξαν με το παραπάνω. Πλέον, το μπαλάκι θα πέσει στα δικά του χέρια.

Σε περίπτωση που ο Γιώργος Δώνης παραμείνει στην ομάδα, γνωρίζει ακριβώς πώς θα διαχειριστεί τον μόλις 18 ετών δεξιό μπακ. Ο Βαγιαννίδης θα πρέπει να παραμείνει προσηλωμένος στο χορτάρι, διότι ο ντόρος γύρω από το όνομά του πήρε, αδικαιολόγητα προφανώς, τεράστια έκταση.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Παναθηναϊκός απέδειξε ξανά ότι κράτησε όποιον ήθελε να κρατήσει από τη νέα φουρνιά και, πλέον, στόχος είναι να παρατάξει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σύνολο βασικών παικτών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγιαννίδης: Η ευκαιρία του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.