ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα στην προπόνηση!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς… Τα προβλήματα δείχνουν ατελείωτα και εκεί που γίνεται καλά ένας, τραυματίζεται κάποιος άλλος! Η προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, προέκυψε κι άλλος τραυματισμός! Αυτή τη φορά τραυματίστηκε ο Ευθύμης Χριστόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του προγράμματος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί...
ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα στην προπόνηση!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς… Τα προβλήματα δείχνουν ατελείωτα και εκεί που γίνεται καλά ένας, τραυματίζεται κάποιος άλλος!

Η προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, προέκυψε κι άλλος τραυματισμός! Αυτή τη φορά τραυματίστηκε ο Ευθύμης Χριστόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του προγράμματος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Από εκεί και πέρα οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, με τον τελευταίο να δοκιμάζει στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (11:00) να γυμναστεί κανονικά.  Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός των διεθνών και των επίσης τραυματιών Γεβχέν Σάκχοφ, Αντρέ Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά.

Στα Σπάτα ήταν κανονικά σήμερα και προπονήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα στην προπόνηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θοδωρής Καρβουνιάρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.