NBA

Γιούτα Τζαζ: Σμήνος πουλιών έπεσε πάνω στο αεροπλάνο της ομάδας! (pic)

Ένα περίεργο σκηνικό έζησε η αποστολή των Γιούτα Τζαζ όταν το αεροπλάνο της ομάδας συγκρούστηκε στον αέρα με σμήνο πουλιών!
Γιούτα Τζαζ: Σμήνος πουλιών έπεσε πάνω στο αεροπλάνο της ομάδας! (pic)

Ένα περίεργο σκηνικό έζησε η αποστολή των Γιούτα Τζαζ όταν το αεροπλάνο της ομάδας συγκρούστηκε στον αέρα με σμήνο πουλιών!

Γιούτα Τζαζ: Ένα τρομακτικό επεισόδιο στον αέρα έζησαν τα μέλη της αποστολής των Γιούτα Τζαζ όταν το αεροπλάνο συγκρούστηκε σφοδρά με σμήνο πουλιών!

Κατά την απογείωση του αεροπλάνου της αποστολής από το Σολτ Λέικ, οι πιλότοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν ένα σμήνος πουλιών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύγκρουση -από τα πιο επικίνδυνα συμβάντα, που μπορούν να τύχουν στον αέρα.

Η σύγκρουση, όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ, προκάλεσε πανικό στους παίκτες και στους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου του, με τη μηχανή του αεροπλάνου να πιάνει φωτιά και να γίνεται, τελικά, αναγκαστική προσγείωση.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά…

Δείτε μερικά -χαρακτηριστικά της τρομάρας που πήραν- «τιτιβίσματα» παικτών των Τζαζ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

NBA Αποτελέσματα: Κακή ήττα για τους Κλίπερς κόντρα στους Μάτζικ (vid)

Και ενώ όλα έδειχναν μία εύκολη επικράτηση, οι Λος Άντζελες Κλίπερς, ηττήθηκαν με 103-96 από τους πολύ αδύναμους Ορλάντο Μάτζικ.

Ακόμα είχαμε τη σπουδαία νίκη των Ντένβερ Νάγκετς κόντρα στους Φιλαντέλφια Σίξερς, με 104-95 με τον Μάρεϊ να κάνει ματσάρα με 30 πόντους.

Τέλος, οι Φοίνιξ Σανς νίκησαν με 117-110 τους Ατλάντα Χοκς, ενώ οι Σάρλοτ Χόρνετς επικράτησαν με 114-104 των Γουίζαρντς.

Σάρλοτ Χόρνετς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς: 114-104 (Ροζίερ 27π. – Χατσιμούρα 30π.)

Φιλαντέλφια Σίξερς – Ντένβερ Νάγκετς: 95-104 (Μάξεϊ 13π. – Μάρεϊ 30π.)

Ορλάντο Μάτζικ – Λος Άντζελες Λέικερς: 103-96 (Οκέκε 18π. – Λέοναρντ 28π.)

Ατλάντα Χοκς – Φοίνιξ Σανς: 110-117 (Μπογκντάνοβιτς 22π. – Μπούκερ 21π.)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιούτα Τζαζ: Σμήνος πουλιών έπεσε πάνω στο αεροπλάνο της ομάδας! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.