ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Στα… κάγκελα οι έμποροι: «Ο κόσμος δεν είναι παιχνιδάκι κάποιων που αποφασίζουν – Δεν θα το αφήσουμε έτσι»

Αγανακτισμένοι είναι οι έμποροι με την ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει τελικά το λιανεμπόριο.
Lockdown – Στα… κάγκελα οι έμποροι: «Ο κόσμος δεν είναι παιχνιδάκι κάποιων που αποφασίζουν – Δεν θα το αφήσουμε έτσι»

Lockdown – Στα… κάγκελα οι έμποροι: Αγανακτισμένοι είναι οι έμποροι με την ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει τελικά το λιανεμπόριο.

Lockdown – Στα… κάγκελα οι έμποροι: Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση μετά από εισήγηση των λοιμωξιολόγων να μην ανοίξει το λιανεμπόριο τελικά στην Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη.

To αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι οι έμποροι να αγανακτήσουν και να τα βάλουν με την κυβέρνηση.

Έτσι ο εμπορικός κόσμος ζητά επιτακτικά απαντήσεις από το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς, όπως λένε οι εκπρόσωποί του, δεν γίνεται μέσα σε λίγες ώρες να αλλάζουν αποφάσεις που καθορίζουν την εργασία και τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. «Είμαστε πλέον μαθημένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά. Την προηγούμενη είχε εκδοθεί ΦΕΚ και ξαφνικά η απόφαση ακυρώθηκε τηλεοπτικά» σχολίασε  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. Ο Νίκος Χαρδαλιάς, του εξήγησε ότι η απόφαση ελήφθη μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, λόγω της επιβάρυνσης της κατάστασης στην πόλη. «Θα πρέπει να μας εξηγήσουν πώς αλλάζουν αποφάσεις μεταξύ 48 ωρών. Ο κόσμος δεν είναι παιχνιδάκι κάποιων που αποφασίζουν. Δεν μπορεί επειδή κάποιος ξυπνάει ένα πρωί, να αποφασίζει διαφορετικά».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κάλεσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη, στις 18.30, ώστε να λάβουν αποφάσεις. Οι έμποροι δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον των αποφάσεων που τους επιβάλλονται και αλλάζουν ανεξήγητα μέσα σε λίγες ώρες. «Ξεκινάμε έναν αγώνα τον οποίο θα γευτεί η κυβέρνηση 100%. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Δεν μπορεί να μας καταστρέφει. Έχουμε οικογένειες, υποχρεώσεις, προβλήματα. Πρέπει να σεβαστεί τον εμπορικό κόσμο» κατέληξε ο κ. Φιλιππίδης.

Πηγή: Thestival.gr

Τούρκοι: Λένε πως έχουν καλύτερη Πολεμική Αεροπορία από Ισραήλ και Ελλάδα – Γελάνε και αυτοί

Βλαχοδήμος – Σάμαρης: Άνοιξαν μέτωπο – Η Μπενφίκα είναι τρομερά ζόρικο club

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Στα… κάγκελα οι έμποροι: «Ο κόσμος δεν είναι παιχνιδάκι κάποιων που αποφασίζουν – Δεν θα το αφήσουμε έτσι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.