LIVEGAMES

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5 (Τελικό)

Παρακολουθήστε σε live περιγραφή του Sportime, το ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός...
ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ματς για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Στις 19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός, με την ΑΕΚ να προέρχεται από ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-1 και ο Ολυμπιακός από νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη, εντός έδρας.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μανόλο Χιμένεθ, έχει επιλέξει για την ενδεκάδα του, στο τέρμα τον Αθανασιάδη. Στην άμυνα τους Λόπες, Χνιντ, Σβάρνα, Νταντσένκο.

Στον χώρο του κέντρου τριάδα με τους Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο. Εξτρέμ τους Τάνκοβιτς, Γκαρσία και στην επίθεση Ολιβέιρα.

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τελικά το σύστημα με τρεις αμυντικούς, κάτι το οποίο ήταν και το πιθανότερο μετά την τελευταία προπόνηση.

Στο τέρμα Σα, τριάδα στην άμυνα με τους Μπα, Σεμέδο, Σωκράτη. Στο κέντρο Καμαρά, Εμβιλά, με τους Χολέμπας, Ανδρούτσο στα πλάγια.

Εξτρέμ τους Μπρούμα, Μασούρα και προωθημένο τον Ελ Αραμπί.

Παρακολουθήστε σε live περιγραφή του Sportime, τον αγώνα στο ΟΑΚΑ…

17′ ΓΚΟΛ 0-1! Σουτ του Καμαρά έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα, με την μπάλα να βρίσκει και στον Χνιντ! Έτσι ανοίγουν οι «ερυθρόλευκοι» το σκορ στο ΟΑΚΑ!

23′ ΓΚΟΛ 0-2! Ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του στο ΟΑΚΑ! Κάθετη πάσα του Χολέμπας, ο Μασούρας μπήκε από τ’ αριστερά στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-2!

35′ ΓΚΟΛ 0-3! Μέσα σε λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός καταφέρνει να σημειώσει και τρίτο γκολ! Σέντρα του Μασούρα από τ’ αριστερά, ο Λόπες με το κεφάλι προσπάθησε να γυρίσει στον Αθανασιάδη, αλλά εκεί ήταν ο Ελ Αραμπί και εύκολα με πλασέ έκανε το 0-3 στο ματς!

44′ ΓΚΟΛ 0-4! Ό,τι δεν έγινε στο 41′, έγινε λίγα λεπτά μετά! Ο Ελ Αραμπί έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Μασούρα, ο οποίος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύκολα για το 0-4 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου!

75′ ΓΚΟΛ 0-5! Πολύ ωραίο γκολ από τον Ολυμπιακό για το 0-5! Ο Χολέμπας έτρεξε με την μπάλα από τ’ αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έβγαλε την ασίστ με το τακουνάκι για τον επερχόμενο Φορτούνη, ο οποίος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

90′ ΓΚΟΛ 1-5! Σκοράρει ο Ανσαριφάρντ απέναντι στην παλιά του ομάδα. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά το VAR είδε και πάλι τη φάση και φάνηκε πως ο Ντρέγκερ κάλυπτε τον σκόρερ Ανσαριφάρντ στην αρχή της φάσης και μέτρησε κανονικά

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ