ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Αρμάνι- Ολυμπιακός: Αναβολή ή αλλαγή έδρας

Η διεξαγωγή του Αρμάνι- Ολυμπιακός έχει προβληματίσει αρκετά και πλέον η Euroleague εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια. Το αίτημα που απέστειλε ο Ολυμπιακός. Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στην Βόρεια Ιταλία, με την Ιταλική κυβέρνηση να έχει λάβει δραστικά μέτρα, με την αναβολή για ένα μήνα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων. Αλλά και η Υπηρεσία Πολιτικής...
Αρμάνι- Ολυμπιακός: Αναβολή ή αλλαγή έδρας

Η διεξαγωγή του Αρμάνι- Ολυμπιακός έχει προβληματίσει αρκετά και πλέον η Euroleague εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια. Το αίτημα που απέστειλε ο Ολυμπιακός.

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στην Βόρεια Ιταλία, με την Ιταλική κυβέρνηση να έχει λάβει δραστικά μέτρα, με την αναβολή για ένα μήνα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων. Αλλά και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωσε ότι ισχύει προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς όλα τα αεροδρόμια του Ιταλικού βορρά.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την   Euroleague και έστειλε αίτημα για αναβολή ή αλλαγή έδρας του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν ως εναλλακτική έδρα του αγώνα τη Ρώμη, τη Γένοβα ή άλλη χώρα ενημερώνοντας σε αυτή την περίπτωση  ότι η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Ωστόσο το ένα σενάριο κάνει λόγο για αναβολή του Αρμάνι- Ολυμπιακός, αλλά το πιεσμένο πρόγραμμα της Euroleague μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Ακόμη μια εναλλακτική είναι η αλλαγή έδρας. Όπως ακριβώς είχε συμβεί στο Νταρουσάφακα- Βίρτους. Η Ιταλική ομάδα δεν μπορούσε να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη κι έτσι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Βελιγράδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (12/3, 21:45) και σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις από την Euroleague.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρμάνι- Ολυμπιακός: Αναβολή ή αλλαγή έδρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ