SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Χωρίς… εκπλήξεις το πρώτο «πιάτο» της 20ης αγωνιστικής! (vids)

Super League 2: Εύκολα ο πρωτοπόρος Ιωνικός τη Δόξα Δράμας, πέρασε και ο Λεβαδειακός από την Λάρισα.
Super League 2: Χωρίς… εκπλήξεις το πρώτο «πιάτο» της 20ης αγωνιστικής! (vids)

Super League 2: Εύκολα ο πρωτοπόρος Ιωνικός τη Δόξα Δράμας, πέρασε και ο Λεβαδειακός από την Λάρισα.

Super League 2: Με νίκες των φαβορί άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής. Ο Ιωνικός κέρδισε εύκολα τη Δόξα Δράμας (4-2), ενώ ο Λεβαδειακός πήρε το τρίποντο στη Φιλιππούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (1-2) με πρωταγωνιστή τον Μπιανκόνι.

 

Ιωνικός – Δόξα Δράμας 4-2

Kαπαρώνει την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ιωνικός, μετά τα… ντόρτια στη Δόξα Δράμας. Δώρο τα δύο πρώτα γκολ από τους φιλοξενούμενους που μάλλον κολακεύονται από το τελικό 4-2! Στο 5′ ο Στεφανάκος κάνει κάτι που δεν βρίσκουμε εξήγηση, αντί να διώξει με τα πόδια πέφτει για να μπλοκάρει, με αποτέλεσμα να βγάλει «ασίστ» στον Κάστρο και… 1-0.

Προσφορά Πινδώνη το δεύτερο γκολ, ο οποίος έχασε τη μπάλα και ο Ρόλε με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 51′ ο β’ βοηθός ακύρωσε καθαρό γκολ του Κάστρο, αλλά αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους.

Στο 66′ ο Νιάσε που είχε περάσει λίγο πριν ως αλλαγή με κεφαλιά έκανε το 3-0, με τον Κάστρο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 70′ με κεφαλιά.
Οι γηπεδούχοι «έσβησαν» και οι Δραμινοί με δύο γκολ του Κόντου στο 82′ και στο 90′ μείωσαν σε 4-2, διασκεδάζοντας κάπως τις εντυπώσεις.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κύργιας, Κοτσώνης (74′ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (62′ Νιάσε), Βλαχομήτρος (74′ Ματσούκας), Ρόλε (62′ Μάναλης), Πλατέλλας, Κάστρο.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης (46′ Παπαργυρίου (59′ λ.τ Μενσά), Τάσιος (10′ λ.τ Πινδώνης), Άντερσον (72′ Κόντος), Παρασκευάς, Αγιώτης, Μπολάκης, Χάμοντ (46′ Μαρινάκης), Μαυριάς, Μπελεβώνης, Κουτσιανικούλης.

Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός 1-2

Mε πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μπιανκόνι, ο Λεβαδειακός πέρασε από τη Φιλιππούπολη και πλέον περιμένει στη Βοιωτία τον Ιωνικό στο ντέρμπι κορυφής την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική της Super League 2.

Καλές και εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το 0-0 παρέμεινε στα πρώτα 45′. Η είσοδος του Μπιανκόνι στο 59′ άλλαξε τη ροή του αγώνα. Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ανοίγει το σκορ με κεφαλιά για λογαριασμό των γηπεδούχων. Στο 88′ ο διαιτητής Τσακαλίδης καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Θεσσαλών, ο Χατζής ισοφάρισε σε 1-1, αλλά «μίλησε» και πάλι ο Μπιανκόνι ο οποίος στο 90+1′ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα (πέναλτι) τους γηπεδούχους, σε παράβαση που έκανε στον Νίλι ο σκόρερ των γηπεδούχων.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (27′ λ.τ Λουκάς), Μπάλλας (67′ Τασιούλης), Λίταινας (81′ Κουντρουμπής), Καμπέρης, Μπάμπης, Σκούπρα, Ομπράντοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζής, Γιάκος.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Νίκας (85′ Θεοχάρης), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Μυτίδης (59′ Μπιανκόνι), Μεχία, Νίλι, Λιάγκας, Κωστή (69′ Κονέ), Παναγιώτου, Πολέττο (59′ Μαρίνος).

 

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/4 – 14.45

Ιωνικός – Δόξα Δράμας 4-2 (5′, 64′ Κάστρο, 23′ Ρόλε, 66′ Νιάσε – 82′, 90′ Κόντος)

Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός 1-2 (89′ πεν. Χατζής – 61′ , 90+2′ Μπιανκόνι)

Κυριακή 11/4-14.45

Ξάνθη – Διαγόρας ΕΡΤ3

Εργοτέλης – ΟΦ Ιεράπετρας ERTSPORTS

Παναχαϊκή – Χανιά ERTSPORTS 2

Τρίκαλα – Καραϊσκάκης ERTSPORTS 3

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2: Χωρίς… εκπλήξεις το πρώτο «πιάτο» της 20ης αγωνιστικής! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!