MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler 12/4: Συντετριμμένος ο Κωνσταντής (vid)

Νέα εβδομάδα με συνεχόμενες εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες, που καθηλώνουν τους τηλεθεατές.
Άγριες Μέλισσες Spoiler 12/4: Συντετριμμένος ο Κωνσταντής (vid)

Άγριες Μέλισσες Spoiler 12/4: Νέα εβδομάδα με συνεχόμενες εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες, που καθηλώνουν τους τηλεθεατές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 12/4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζουν να προκαλούν με τα όσα γίνονται.

Συγκεκριμένα, απόψε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, βλέπουμε τον Κωνσταντή να είναι συντετριμμένος για τα όσα έχει μάθει για τη Δρόσω και ψάχνει τρόπους να το διαχειριστεί.

Ο Νικηφόρος όμως, μετά την αγωγή της Ασημίνας και της Δρόσως, κάνει στην άκρη, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει έτσι τον συνεταιρισμό.

Στο σπίτι των Σεβαστών, έρχεται ακόμα μία δυσάρεστη είδηση, η οποία θα τους ενώσει για ακόμα μία φορά για να την αντιμετωπίσουν.

Ακόμα, ο Γραμματικός, ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη.

Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 12/4: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριες Μέλισσες Spoiler 12/4: Συντετριμμένος ο Κωνσταντής (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!