ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Παγώνη: «Δεν είμαι υπέρ του ανοίγματος το Πάσχα»

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας - Πειραιά, Ματίνα Παγώνη σε δηλώσεις της τόνισε πως δεν θα έλεγε «ναι» στον άνοιγμα στο Πάσχα και ότι το καλοκαίρι θα είναι τα πράγματα καλύτερα.
Κορονοϊός – Παγώνη: «Δεν είμαι υπέρ του ανοίγματος το Πάσχα»

Κορονοϊός – Παγώνη: Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη σε δηλώσεις της τόνισε πως δεν θα έλεγε «ναι» στον άνοιγμα στο Πάσχα και ότι το καλοκαίρι θα είναι τα πράγματα καλύτερα.

Κορονοϊός – Παγώνη: Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη δήλωσε πριν λίγες μέρες πως δεν είναι κακό ένα Πάσχα να μην πάμε στο χωριό.

Σήμερα σημείωσε στον ΣΚΑΪ πως δεν είναι υπέρ να ανοίξει η… κοινωνική ζωή το Πάσχα.

Παρόλα αυτά είπε πως: «Έχει σημασία εκείνες τις ημέρες να δούμε πού βρισκόμαστε με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Πάντως δεν είμαι υπέρ στο να ανοίξουμε το Πάσχα με αυτήν την επιδημιολογική κατάσταση. Να κάνουμε Πάσχα έξω από τις εκκλησίες, φορώντας μάσκες με απόσταση δύο μέτρων μεταξύ μας. Μια φορά μπορούμε να μην φιληθούμε στην Ανάσταση».

Για τους εμβολιασμούς επίσης τόνισε πως θα έχουν τελειώσει για τους 50: «Νομίζω μέχρι τα μέσα, τέλος Ιουνίου λογικά θα έχουν τελειώσει» είπε και πρόσθεσε ότι «για μένα είναι λογικό προς το τέλος Ιουνίου να κάνουμε αυτή την σχετική ανοσία γύρω στο 55% που θα αισθανθούμε ασφάλεια μπαίνοντας στο καλοκαίρι, ανοίγοντας ξενοδοχεία, να αισθανόμαστε και πιο άνετα».

Μεγάλη σημασία είπε πως θα έχει και η θεραπεία με το καινούριο αντιικό φάρμακο. Σχετικά με το ότι κάποιοι γιατροί – νοσηλευτές δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί επεσήμανε ότι ένα ποσοστό αυτών δεν έχει εμβολιαστεί γιατί έχουν νοσήσει και μπορούν να εμβολιαστούν μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και κάποιοι είναι σε καραντίνα γι’ αυτό δεν μπορεί να πάει το 100% ενώ επεσήμανε πως πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν οι γιατροί διότι έχουν υποχρέωση προς τον ασθενή.

Τηλεθέαση 13/4: Μεγάλη ανατροπή για MasterChef – Σκληρή… μάχη με Survivor και Άγριες Μέλισσες (pics)

Lockdown – Ελλάδα: Η κυβέρνηση στοχεύει σε Πάσχα στο χωριό με self test

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Παγώνη: «Δεν είμαι υπέρ του ανοίγματος το Πάσχα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.