SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πρώτος και… πρώτο φαβορί για άνοδο ο Ιωνικός! (vids)

Super League 2: Με ανατροπή, διπλό στη Λιβαδειά ο Ιωνικός και στο +8 από τον δεύτερο! Διπλό με ανατροπή και για την Ξάνθη στην Ιεράπετρα που έπιασε τον Λεβαδειακό στη 2η θέση.
Super League 2: Πρώτος και… πρώτο φαβορί για άνοδο ο Ιωνικός! (vids)

Super League 2: Με ανατροπή, διπλό στη Λιβαδειά ο Ιωνικός και στο +8 από τον δεύτερο! Διπλό με ανατροπή και για την Ξάνθη στην Ιεράπετρα που έπιασε τον Λεβαδειακό στη 2η θέση.

Super League 2: Διπλό ανόδου με ανατροπή o Ιωνικός στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό (1-2). Στο +8′ από τον δεύτερο οι Νικαιώτες που μόνο με… αυτοκτονία θα χάσουν την άνοδο. Με ανατροπή πέρασε από την Ιεράπετρα η Ξάνθη (1-2) πιάνοντας τον Λεβαδειακό στη 2η θέση. Εύκολα 2-0 τα Τρίκαλα ο Διαγόρας που βάζει δύσκολα στην Παναχαϊκή για την 6η θέση.

 

Διαγόρας – Τρίκαλα 2-0

Εύκολα τα Τρίκαλα ο Διαγόρας, βάζοντας δύσκολα στην Παναχαϊκη. Οι Ροδίτες με το σημερινό τους τρίποντο προσπέρασαν τους Αχαιούς μπήκαν εκείνοι στην 6άδα και ευελπιστούν σε… στραβοπάτημα των Πελοποννήσιων κόντρα στον Εργοτέλη το μεσημέρι της Κυριακής (18/4).
Η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε σρο 29′ με τον Σμυρλή, με τον Ντοριβάλ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 63′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (87′ Χότζα), Ρουγκάλας, Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Αθανασίου, Ντοριβάλ, Λινάρδος (87′ Νάτσης), Σμυρλής (81′ Αλάεθ), Γεωργίου (70′ Μανωλάκης), Κονέ (70′ Κάκκο).

ΑΟ Τρίκαλα (Μπακαρός): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Αλμπάνης (85′ Χατζηκωνσταντίνου), Σιλβάνο, Τάχατος (75′ Ζησόπουλος), Πανίδης (60′ Κλεμέντε).

 

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-2

Πρέπει να έρθουν τα πάνω – κάτω για να χάσει την άνοδο στη Super League o Ιωνικός μετά το διπλό μέσα στη Λιβαδειά. Οι Νικαιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 8′ από το γκολ του Πολέτο, κατάφεραν με ανατροπή και με δύο γκολ που πέτυχαν οι αλλαγές του Δημήτρη Σπανού, να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να αυξήσουν στους οκτώ τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Οι κυανόλευκοι έφτασαν στη νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ο Ματσούκας στο 58′ ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς και το δεύτερο ο Μάναλης στο 81′ ο οποίος είχε περάσει πέντε λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ.τ Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης (66′ Καψάλης), Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (54′ Βουό), Μπαράτα (54′ Χατζηπιρπιρίδης), Πριόνας.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Μικελτάντζε, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Σχρόιγεν (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (57′ Μυστακίδης), Ντίνας (46′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης.

 

ΟΦ Ιεράπετρας – Ξάνθη 1-2

Στο τελευταίο 10λεπτο γλίτωσε το… κάζο η Ξάνθη στην Ιεράπετρα. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο τέλος του α’ μέρους με το γκολ του Ντάλα Κόστα όμως οι Καπνίδης (80′) και Μικελτάτζε (88′) διαμόρφωσαν το τελικό 1-2. Πλέον οι Ακρίτες με τους τρεις βαθμούς έπιασαν τον Λεβαδειακό στη 2η θέση.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (69′ Κωστή), Νίλι, Πολέτο, Μαρίνος (61′ Νίκας), Μπιανκόνι (82′ Μυτίδης).

Ιωνικός (Σπανός): Γκίνης, Κύργιας, Κοτσώνης, Φαζός (57′ Ματσούκας), Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Μουμίν, Γκοτσούλιας (57′ Νιάσε), Ρόλε (90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90+1′ Κουϊρουκίδης), Κάστρο (76′ Μάναλης).

 

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Διαγόρας – Τρίκαλα 2-0 (29′ Σμυρλής, 63′ Ντοριβάλ)

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-2 (8′ Πολέτο – 58′ Ματσούκας, 81′ Μάναλης)

ΟΦ Ιεράπετρας – Ξάνθη 1-2 (45′ Ντάλα Κόστα – 80′ Καπνίδης, 88′ Μικελτάντζε)

Κυριακή 18/4 -14.45

Χανιά – Απόλλων Λάρισας (14.00) ERTSPORTS

Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας ERTSPORTS 2

Παναχαϊκή – Εργοτέλης ΕΡΤ3

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2: Πρώτος και… πρώτο φαβορί για άνοδο ο Ιωνικός! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!