MEDIA

MasterChef 4: Ράγισε καρδιές ο Διονύσης, άναψε το καντήλι του γιου του (pics)

Ο Διονύσης για ακόμη μια φορά στο MasterChef 4 κατάφερε να μας κάνει να δακρύσουμε. Ο 54άχρονος έχει στήσει στο δωμάτιο το δικό του εικονοστάσι και έτσι έχει πάντα τη συντροφιά του γιου του. Αφού μίλησαν για τους διαγωνιζόμενους που είναι υποψήφιοι, ο Διονύσης πήγε στο δωμάτιο του προκειμένου να ανάψει το καντηλάκι του γιου του...
MasterChef 4: Ράγισε καρδιές ο Διονύσης, άναψε το καντήλι του γιου του (pics)

Ο Διονύσης για ακόμη μια φορά στο MasterChef 4 κατάφερε να μας κάνει να δακρύσουμε. Ο 54άχρονος έχει στήσει στο δωμάτιο το δικό του εικονοστάσι και έτσι έχει πάντα τη συντροφιά του γιου του.

Αφού μίλησαν για τους διαγωνιζόμενους που είναι υποψήφιοι, ο Διονύσης πήγε στο δωμάτιο του προκειμένου να ανάψει το καντηλάκι του γιου του που έφυγε από τη ζωή στα 24 του χρόνια, μετά από τροχαίο στη Μύκονο.

Άλλωστε όπως έχει πει πολλές φορές ο Διονύσης, ο γιος του ήταν η αφορμή για να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 4.

MasterChef 4: Ανατροπή, αυτός ο μάγειρας αποχώρησε (vid)

MasterChef 4

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 4: Ράγισε καρδιές ο Διονύσης, άναψε το καντήλι του γιου του (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.