MEDIA

MasterChef highlights 24/4: Στη δεκάδα οι κόκκινοι και… ο Παύλος στον «τάκο» (vid)

MasterChef highlights 24/4: Ιδιαίτερα έντονο ήταν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 με τους κόκκινους να βγαίνουν νικητές από την ομαδική δοκιμασία.
MasterChef highlights 24/4: Στη δεκάδα οι κόκκινοι και… ο Παύλος στον «τάκο» (vid)

MasterChef highlights 24/4: Ιδιαίτερα έντονο ήταν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 με τους κόκκινους να βγαίνουν νικητές από την ομαδική δοκιμασία.

MasterChef highlights 24/4: Ο διαγωνισμός του MasterChef 5 έχει μπει για τα καλά στη τελική ευθεία και όπως είναι λογικό ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα για τους παίκτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η τελευταία ομαδική δοκιμασία ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους που κλήθηκαν να μαγειρέψουν δημιουργικά με ένα μεγάλο εμπόδιο. Αυτό δεν ήταν άλλο από τον περίφημο τοίχο του MasterChef  που τους έκανε τη ζωή δύσκολη!

Τελικά αυτοί που κατάφεραν να συνεννοηθούν καλύτερα ήταν οι κόκκινοι που έβγαλαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τους μαγειρικούς αντιπάλους τους κάτι που αποτυπώθηκε και στις βαθμολογίες που τους ανακοίνωσαν οι κριτές.

Φυσικά, η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα καθώς τους έδωσε το δικαίωμα να ξεσκάσουν και να το ρίξουν λίγο έξω, όσο το επιτρέπει βέβαια η περίοδος που διανύουμε.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, με την Μαργαρίτα που ήταν η παίκτρια που δεν μαγείρεψε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία, απόλαυσαν ένα γεύμα στο εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου έχοντας παρέα όπως πάντα τον Γιάννη Αποστολάκη.

Αντίθετα, στο «στρατόπεδο» των μπλε επικράτησε προβληματισμός, με τους παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην διάσημη δοκιμασία ασυλίας με τα τηγανητά αυγά.

Ο ταχύτερος (Τζιοβάνι) εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι και μια θέση στην τελική δεκάδα ενώ εκείνος που έκανε τον περισσότερο χρόνο για να τηγανίσει τα 20 απαιτούμενα αυγά (Παύλος) οδηγήθηκε στον «τάκο» όπου και θα προσπαθήσει να διατηρήσει την λευκή του ποδιά.

Η δοκιμασία αυτή, με τους κριτές «πάνω από τα κεφάλια» των διαγωνιζομένων χωρίστηκε στα δύο με τον Τζιοβάνι να κερδίζει την ασυλία στο νήμα από την Μαρίνα ενώ ο Παύλος θα κληθεί να μαγειρέψει για την παραμονή του με την Λία να του παίρνει «τη μπουκιά από το στόμα», γεγονός που την στεναχώρησε ιδιαιτέρως.

Δείτε τα highlights του χθεσινού επεισοδίου (23/4) που παρακολουθήσαμε από το κανάλι του Star στο videos που ακολουθούν:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef highlights 24/4: Στη δεκάδα οι κόκκινοι και… ο Παύλος στον «τάκο» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.