ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Λογικό το ροτέισον – Όλα για το Κύπελλο!

ΠΑΟΚ: Αναμενόμενο ήταν αυτό το ροτέισον από πλευράς Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ο δικέφαλος είχε εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη
ΠΑΟΚ: Λογικό το ροτέισον – Όλα για το Κύπελλο!

ΠΑΟΚ: Αναμενόμενο ήταν αυτό το ροτέισον από πλευράς Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ο δικέφαλος είχε εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη, που ουσιαστικά έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι η μεγάλη ευκαιρία του δικέφαλου να ολοκληρώσει πετυχημένα μία χρονιά η οποία ήταν αρκετά προβληματική. Όλος o ΠΑΟΚ, διοικούντες προπονητής και παίκτες ξέρουν πολύ καλά, πως αν καταφέρουν και κερδίσουν έναν τίτλο, τότε θα έχουν όλοι τους πολλαπλά οφέλη και φυσικά θα γράψουν ξανά ιστορία.

Μπορεί οι ασπρόμαυροι τα τελευταία τέσσερα χρόνια να έχουν τρεις τίτλους και ένα πρωτάθλημα αλλά προέρχονται από μία σεζόν που δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι. Άλλωστε ένα τρόπαιο… βαραίνει ακόμη περισσότερο μία φανέλα, δίνει χαρά στους φιλάθλους και ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί επί της ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη θα επαναφέρει στα ύψη το ενδιαφέρον του κόσμου, τον οποίο κρύωσε με τις εμφανίσεις του στη μεγαλύτερη διάρκεια της περιόδου. Αν μάλιστα πάρει και το Κύπελλο και αφού έχει εξασφαλίσει και την Ευρώπη θα δώσει γενικότερα μία άλλη ώθηση στο κλαμπ.

Οι νίκες και οι επιτυχίες είναι ικανές να αλλάξουν ένα αρνητικό κλίμα, να φέρουν χαμόγελα, αισιοδοξία και θετικότητα, τόσο στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση συμβολαίων όσο και στην προσπάθεια χτισίματος της ομάδας που θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν, ήταν φυσιολογικό ο χθεσινός αγώνας να περάσει σε δεύτερη μοίρα για τον δικέφαλο, αφού το ματς με την ΑΕΚ είναι το πιο κρίσιμο που θα δώσει ο ΠΑΟΚ για φέτος (μέχρι τον τελικό).

Η ομάδα μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο και μία δύσκολη σεζόν, με παράξενες συνθήκες και μικρή προετοιμασία λόγω κορονοιού χρειάζεται τις απαραίτητες ανάσες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Λογικό το ροτέισον – Όλα για το Κύπελλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.