ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανάσες πριν την τελική ευθεία

Δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να κλείσει με το αποτέλεσμα που θα ήθελε πριν τις διακοπές του Πάσχα, αλλά τουλάχιστον έμεινε όρθιος στην Τούμπα. Ο βαθμός θεωρητικά του δίνει κάποιες ελπίδες, έστω και εάν είναι λίγες. Τέσσερα είναι τα παιχνίδια που απομένουν και σε αυτά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις. Εδώ που έχουν φτάσει...
Παναθηναϊκός: Ανάσες πριν την τελική ευθεία

Δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να κλείσει με το αποτέλεσμα που θα ήθελε πριν τις διακοπές του Πάσχα, αλλά τουλάχιστον έμεινε όρθιος στην Τούμπα. Ο βαθμός θεωρητικά του δίνει κάποιες ελπίδες, έστω και εάν είναι λίγες.

Τέσσερα είναι τα παιχνίδια που απομένουν και σε αυτά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και από Τετάρτη (28/4) θα γίνει η επιστροφή στις προπονήσεις. Τότε θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Υπάρχουν δύο εντός έδρας ματς στη σειρά. Εάν τα πάρουν οι «πράσινοι», θα παραμείνουν στο κόλπο. Αυτός είναι ο στόχος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ανάσες πριν την τελική ευθεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.