ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Προμηθέας: Ζητά να μη διεξαχθεί ο τελικός σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι

Με επιστολή του προς την ΕΟΚ ο Προμηθέας ζήτησε να μη διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ή στο Περιστέρι. Ο Προμηθέας έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαϊου. Και περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από τους αγώνες που έχουν αναβληθεί. Την Τρίτη του Πάσχα (4/5)...
Προμηθέας: Ζητά να μη διεξαχθεί ο τελικός σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι

Με επιστολή του προς την ΕΟΚ ο Προμηθέας ζήτησε να μη διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ή στο Περιστέρι.

Ο Προμηθέας έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαϊου. Και περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από τους αγώνες που έχουν αναβληθεί.

Την Τρίτη του Πάσχα (4/5) θα αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το Λαύριο (Πέμπτη 6/5) απ’ όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του Προμηθέα στον τελικό.

Οι Πατρινοί ζήτησαν να μη διεξαχθεί ο τελικός σε κάποια από τις έδρες των φιναλίστ. Δηλαδή είτε στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, είτε στο ΟΑΚΑ, στο Περιστέρι ή στο Λαύριο.

Η απάντηση της ΕΟΚ για το αίτημα αυτό του Προμηθέα, αναμένεται προκειμένου να διαπιστωθεί και ποια θα είναι η έδρα του τελικού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προμηθέας: Ζητά να μη διεξαχθεί ο τελικός σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ